Uutiset

Hintalappu pitää vähävaraiset loitolla! Suomiräpin pahapoika Mikael Gabriel kävi autokaupoilla – kuva!

06.06.2020 12:17

Suomiräpin pahana poikana tituleerattu Mikael Gabriel on aina ollut nopeiden ja näyttävien autojen hyvä ystävä. Vuoden 2019 hiljaiseloa viettänyt suosikkiräppäri uusi taukonsa aikana myös autokalustonsa.

Aiemmin Mersu-kuskina tunnetun Mikaelin uusin hankinta on lähes satatuhatta euroa maksanut Teslan Model S (AB) -sähkoauto.

Tesla-sähköauton hinta, liki 100 000 euroa pitää vähävaraiset loitolla.
Tesla-sähköauton hinta, liki 100 000 euroa pitää vähävaraiset loitolla.

 

Lue myös: Poliisi pysäytti Mikael Gabrielin Teslan – silminnäkijä: ”Mikaelin näköinen mies vietiin maijaan” – räppäri nähtiin seuraavaksi mielenosoituksessa! Katso kuva!

Tehokas sähkökiituri

Sähköautojen hinnat vaihtelevat varustetason mukaan aivan kuten normaaleissakin autoissa. Vain elämää -sarjasta suuren kansan tietoisuuteen nousseen räppärin sähköisen kulkijan lähtöhinta on noin 90 000 euroa.

Lue myös: Huumesotkuja ja luksuselämää! Suomiräpin pahapoika Mikael Gabriel täyttää 30 – muistatko nämä skandaalit?!

Käytettyjen autojen hinnat vaihtelevat ajettujen kilometrien mukaan, mutta kyseinen Tesla maksaa käytettynäkin noin 70 000 euroa.

Kuten monen muunkin yrittäjän tai toiminimen kautta työskentelevän artistin tai yksityishenkilön, myös Mikaelin auton omistaa rahoitusyhtiö ja laulajan yritys on vain sen haltija.

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Olli Suominen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!