Huumesotkuja ja luksuselämää! Suomiräpin pahapoika Mikael Gabriel täyttää 30 – muistatko nämä skandaalit?!

Uutiset | 25.02.2020 07:53

Räppäri Mikael Gabrielin eli Sohlmanin elämä oli villiä jo teininä, kun autoja varastellut Mikael otettiin huostaan 14-vuotiaana. Miklu rauhottui vasta, kun hänet passitettiin perhekotiin keskelle Kainuun korpea.

Huostaanoton aikaan Miklu alkoi purkaa kokemuksiaan paperille. Pian hän sovitti jo riimejään musiikkiin ja sai levytyssopimuksen.

Miklusta tuli koko kansan tuttu vuonna 2016, kun hän tähditti Vain elämää -hittisarjaa. Visiitti kannatti, sillä hän on nykyään yksi Spotifyn striimatuimmista suomalaisräppäreistä ja tekee yhteistyötä esimerkiksi legendaarisen Vesa-Matti Loirin kanssa.

Miklu tunnetaan myös lukuisista skandaaleistaan. Seiska kokosi ensi viikolla 30-vuotispäiviään juhlivan räppärin urasta skandaalipaketin.

Lue myös: Kohuräppäri Mikael Gabriel joutui Seinäjoen yössä rajuun sanaharkkaan: ”Kuka sä oot, tuu tänne v*ttu!”

Huijasi sossusta 2 000 euroa!

Mikael Gabriel huijasi sossua.

Mikael Gabriel joutui oikeuden eteen myös vuonna 2014. Tuolloin hän sai tuomion petoksesta, koska oli nostanut toimeentulotukea perusteettomasti yli 2 000 euroa. Hän sai teosta 80 päiväsakkoa. Petos tapahtui vuonna 2011. Miklu kertoi Seiskalle juksanneensa itselleen lisätienestejä köyhänä opiskelijana.

Pössyttelyilta muuttui ryöstöksi!

Mikael Gabrielin pössyttelyilta.

Vuonna 2012 Mikael Gabriel kutsui kylään vanhan kaverinsa, jonka kanssa hän alkoi polttaa marihuanaa. Illan edetessä ystävä ryösti räppäriltä puhelimen ja läppärin.
Seuraavaksi puukkoaan esitellyt mies kävi käsiksi ja alkoi uhkailla.

Välikohtauksen jälkeen poliisi otti miehen kiinni, mutta samalla tehtiin kotietsintä myös Miklun asuntoon. Sieltä löytyi muun muassa kaksi suodatinpussillista marihuanaa.

Oikeudessa Miklu sai tuomion huumausainerikoksesta, ja kaverille rapsahti rangaistus ryöstöstä sekä huumausainerikoksesta.

Läppäsi Nygårdia avokämmenellä!

Mikael Gabriel ja Petri Nygård

Kesällä 2015 Mikael Gabriel otti yhteen huumoriräppäri Petri Nygårdin kanssa Nilsiässä. Juhannusfestivaalien jatkoilla Petri kävi ensin käsiksi Miklun manageriin.

– Miklu huomasi tilanteen ja kiirehti puolustamaan ystäväänsä yhdessä räppäri Mustan Barbaarin kanssa. Sekavan oloinen Petri ei rauhoittunut, ennen kuin Miklu läppäsi häntä avokämmenellä poskelle, silminnäkijät kertoivat Seiskalle.

Tilanne laukesi, kun järjestyksenvalvojat puuttuivat peliin. Seuraavana päivänä Petri heräsi Kuopion poliisin putkasta.

Lue myös: Petri Nygård ja Mikael Gabriel ilmiriidassa: putkareissu!

Cheek nuhteli ja löi!

Mikael Gabriel ja Cheek.

Joulukuussa 2015 Mikael Gabriel rettelöi räppäri Cheekin kanssa tapahtumatalo Bankin vip-tiloissa Helsingissä. Tilanne kärjistyi, kun Cheek alkoi nuhdella entistä tuplaajaansa tämän vähättelevistä kommenteista. Tilanne leimahti nopeasti ilmiliekkeihin. Pääpukareiden lisäksi nahistelussa oli mukana puolen tusinaa muuta henkilöä. Silminnäkijöiden mukaan Miklu sai kahakassa iskun kasvoihinsa Cheekin nyrkistä.

– Ei mitään sellaista. Paita minulta repesi jostain kohtaa siinä tuoksinassa, Miklu totesi tuolloin Seiskalle.

Mikael Gabrielin ja Cheekin käsirysy.

Lue myös: Cheek avautuu käsirysystä Mikael Gabrielin kanssa: ”Välillämme oli kitkaa, joka purkautui” – katso video!

Sai kypsän naisen!

Mikael Gabriel ja Triana.

Mikael Gabriel on kertonut pitävänsä kypsemmistä naisista. Vuonna 2015 haave toteutui, kun hän löysi vierelleen kahdeksan vuotta vanhemman norjalaisen Playboy-mallin Triana Iglesiasin. Kihlapari on pitänyt yhtä näihin päiviin asti.

Lue myös: Jösses, mikä peba! Mikael Gabrielin Playboystakin tuttu rakas esittelee kurvejaan Meksikon kuumuudessa pelkkiin stringibikineihin verhottuna - katso!

Yhteinen yö brunetin kanssa!

Vaikka suhde Triana Iglesiasiin kukoistaa, Mikael Gabriel on joutunut myös juorukohuun. Vuonna 2017 Seiska kertoi, että varattu tähtiräppäri pyysi turkulaiskaunottaren sviittiinsä bileiden päätteeksi. Hotellihuoneeseen saapunut nainen kertoi yhteisen illan olleen ”ihana”. Nainen poistui huoneesta vasta seuraavana aamuna, eivätkä yöpyjät vaihtaneet keskenään yhteystietoja.

Lue myös: Turkulaisnainen kertoo yöstä Mikael Gabrielin kanssa: Manageri uhkasi soittaa Miklun kihlatulle!

Kova tuhlaamaan!

Mikael Gabrielin auto.

Mikael Gabriel on käyttänyt tienestejään esimerkiksi näyttäviin autoihin ja Espoossa sijaitsevaan omakotitaloonsa. Kolmikerroksinen tiilitalo maksoi aikoinaan 620 000 euroa.

Lisäksi Miklu nauttii arvokkaista vaatteista ja koruista. Taannoin hän herätti huomiota sanomalla päällään olleen asukokonaisuuden maksaneen 80 000 euroa, josta pelkän Rolex-kellon arvo oli yli 30 000 euroa.

Teksti:Juha Nurmi
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!