fbqHerra Ylppö suhteestaan yli 20 vuotta nuorempaan karkkilaiskaunottareen: ”Ilman tätä rakkautta olisin vain kilisevä kulkunen” – rokkari nousi syvästä masennuksesta ja elää nyt täysillä! | Seiska
Vain Seiskassa!
Herra Ylppö

Herra Ylppö suhteestaan yli 20 vuotta nuorempaan karkkilaiskaunottareen: ”Ilman tätä rakkautta olisin vain kilisevä kulkunen” – rokkari nousi syvästä masennuksesta ja elää nyt täysillä!

Uutiset | 26.01.2021 07:46

Seiska paljasti heinäkuussa Herra Ylpön, 47, tapailevan Karkkilasta kotoisin olevaa, hieman yli parikymppistä tummaa kaunotarta.

Julia ja Ylppö ovat tapailleet jo yli puoli vuotta, ja he muuttivat äskettäin saman katon alle Uudellemaalle.

– Kyllä sen tietää, kun sydän sanoo, että nyt ei ole vaihtoehtoja. Tähän loppuu sekoilu. Tämä on tässä, Ylppö avautuu Seiskalle.

Lue myös: Herra Ylpöllä karu kotiinpaluu saavuttuaan Vain elämää -kuvauksista - keittiössä odotti ikävä yllätys

Yli 20 vuoden ikäero ei ole haitannut pariskuntaa missään vaiheessa, vaikka Karkkilassa rakastavaisia katsottiin aluksi vieroksuen.

– Ikäero ei haittaa meitä laisinkaan. Olen onnellinen, ja se riittää, Ylppö näpäyttää epäilijöitään.

ylppö

Laulaja ja reilu kaksikymppinen Julia tapasivat viime keväänä Karkkilassa.

Selätti traumat

Kun ex-vaimo jätti Ylpön tämän syntymäpäivänä jokunen vuosi sitten, rokkari ajautui syvään masennukseen. Surutyön käsitteleminen sai hänet löytämään itsensä ja samalla onnellisuutensa.

– Ilman tätä rakkautta olisin vain kilisevä kulkunen. En ole yhtään varovaisempi tai varauksellisempi kuin ennen, vaan luotan sydämeeni ja annan palaa.

Lue myös: Herra Ylppö teloi itsensä Vain elämää -kuvauksissa: Kaikki meni pieleen!

Julkisen elämän yhdistäminen normaaliin on aiheuttanut pientä kitkaa pariskunnalle, mutta kaikesta on selvitty.

– Ei se aina helppoa ole. Tuntuu, että julkkisten läheisetkin joutuvat helposti suurennuslasin alle. Perättömät huhut eivät sinänsä meitä hetkauta, sillä tunnemme toisemme. Meillä on taitelijan ja järki-ihmisen välinen suhde. Käymme myös säännöllisesti treffeillä, mutta vain toistemme kanssa. Avoliitto sopii minulle, sillä kun palaan kotiin, en ole yksin, Ylppö pohtii.

Mariska on hyvä ystävä

Herra Ylppöä yhdistettiin syksyn mittaan medioissa aktiivisesti Vain elämää -sarjassa myös mukana olleeseen Mariskaan.

Ylppö kielsi kuitenkin huhut suoriltaan Seiskalle.

– Ihmiset uskovat huhuihin ja näkevät milloin mitäkin kemiaa artistien välillä. Olemme Mariskan kanssa vain hyviä ystäviä, Ylppö kommentoi tuolloin.

Lue myös: Avioero vei Herra Ylpön suljetulle osastolle – yksi asia nosti artistin lopulta jaloilleen: ”Me kaikki pystytään tekemään se”

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:All Over Press ja Herra Ylpön albumi

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!