Herra Ylppö

Herra Ylpöllä karu kotiinpaluu saavuttuaan Vain elämää -kuvauksista - keittiössä odotti ikävä yllätys

Uutiset | 25.11.2020 20:42

Suositussa Vain Elämää -ohjelmassa vietetään perjantaina Maj Karma -yhtyeestä koko kansan tietoisuuteen nousseen Herra Ylpön päivää.

Rocklaulaja kertoo Seiskalle, kuinka häntä odotti ikävä yllätys palatessaan kesällä suosikkiohjelman kuvauksista. 

– Keittiössäni oli pienimuotoinen vesivahinko kuvausten aikana. Se kyllä stressasi perkeleesti. Oli kiva tulla kotiin kuvauksista. Nyt onneksi kaikki on korjattu ja mulla on uusi hemmetin magee kokonaan musta ja viiltävän moderni keittiö, Ylppö kertoo Seiskalle.

Lue lisää: Vain elämää -tähti Herra Ylpön, 47, yllätyspaljastus: Avoliittoon 24-vuotiaan rakkaan kanssa - torppaa sitkeät Mariska-huhut!

Vain elämää räjäytti potin

Herrra Ylppö kertoi Seiskalle kesän lopulla, kuinka hän arpoi mukaan lähtemistä Vain Elämää -ohjelmaan, mutta keskustelut edellisillä kausilla mukana olleiden kollegoiden kanssa rohkaisivat häntä osallistumaan.

– Onneksi kuuntelin heitä heidän kokemuksistaan. Suoratoistopalveluissa monesta biisistä on tullut hittejä. Kuulijaluvut ovat kasvaneet ja sellainen jengi on löytänyt mut, ketkä eivät ennen ole välttämättä olleet mun kuulijoita. Se on hienoa, koska me olemme tehneet nuo biisit täysin omilla ehdoilla eikä monikaan niistä ole edes mitenkään kaupallista tyyliä. Me valitsimme rohkean tien, ja se on kannattanut. 

Lue myös: Muusikko Herra Ylppö rakastui opiskelijaan: ”Fyysinen puoli toimii myös!”

Herra Ylppö
Vain elämää on kasvattanut Herra Ylpön kuuntelijamääriä huomattavasti.

– Keikoilla on mennyt upeasti. Olemme soittaneet biisejä kaikilta mun soolokokoonpanoilta historian varrelta. Keikat ovat olleet loppuunmyytyjä. Tällä hetkellä pidämme taukoa hallitsevan koronatilanteen takia. Jotain järkevää se minunkin on tehtävä elämässäni, Ylppö sanoo.

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Nelonen Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!