fbq
Uutiset
16.01.2021 20:02
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: D-TUOTANNON ARKISTO
Danny ja Helmi Loukasmäki
Helmi Loukasmäki on kuin luotu showbisnekseen – näin vuolaasti iso D ylistää kaunotarta: ”Vaatimaton ihminen ja poikkeuksellinen hehku!”
Uutiset
16.01.2021 20:02
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: D-TUOTANNON ARKISTO

Ilkka ”Danny” Lipsanen, 78, tutustutti Helmi Loukasmäen, 19, studiosessioihin luottomiehensä Petri Kokon musiikkistudiossa Lahdessa.

– Koimme studiossa kauhean kivoja ja positiivisia hetkiä. Se oli meille kaikin puolin hyvin valaiseva kokemus.

Helmi saattoi iskeä kultasuoneen tutustuessaan Dannyyn.

Lue myös: Helmi Loukasmäki, 19, julkaisi ihanan kuvan itsestään: "Elämäni paras vuosi!"

Ensin nuori pohjanmaalaisblondi pääsi viettämään unelmiensa suvea musiikkineuvoksen Rauman-huvilalla. Taianomaista kesäpestiä seurasi syventynyt ystävyys 78-vuotiaaseen konkariin, jonka Kirkkonummen kivilukaalissa hujahti koko syksy.

Nyt nuori Helmi on päässyt kokemaan jälleen jotain uutta: urallaan useita tähtiartisteja alkuun auttanut Danny on tutustuttanut nuorta ystäväänsä studiotyöskentelyn saloihin.

Helmi

Säteilevä persoonallisuus

Herttainen Helmi ei halua pitää liikaa meteliä itsestään. Kaiken nähnyt ja kokenut Danny ei sen sijaan jää sanattomaksi kuvaillessaan nuoren ystävänsä valovoimaisuutta.

– Helmi on niin vaatimaton ihminen, ettei hän halua näillä asioilla sen kummemmin pröystäillä. Mutta hyvinhän hän siellä studiossa viihtyi! Tulos oli hirveän mukava ja hyvä, Iso D kuvailee.

Lue myös: Ilkka ”Danny” Lipsanen, 78, järjesti Helmi Loukasmäelle, 19, intiimin studiosession Lahdessa: ”Kaikkinensa hedelmällinen kokemus”

– Parasta Helmissä on hänen säteilevä persoonallisuutensa. Se hehku yltää ihmisestä ihmiseen, mikä on aika poikkeuksellista. Sellainen sopii mahdollisimman hyvin showbisnekseen, jos tämä nuori neito vain haluaa sitä siinä käyttää.

Lue koko juttu torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Lue myös: Suomen seksikkäin tonttutyttö? 19-vuotias Helmi Loukasmäki suuntaa kotiseudulleen Ilmajoelle - Danny haaveilee silti yhteisestä joulusta nuoren kaunottaren kanssa: "Siihen minä sinut vielä tutustutan!"