fbq
Uutiset
24.12.2020 11:01
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto ja Dannyn kotialbumi
Helmi Loukasmäki & Danny.
Suomen seksikkäin tonttutyttö? 19-vuotias Helmi Loukasmäki suuntaa kotiseudulleen Ilmajoelle - Danny haaveilee silti yhteisestä joulusta nuoren kaunottaren kanssa: "Siihen minä sinut vielä tutustutan!"
Uutiset
24.12.2020 11:01
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto ja Dannyn kotialbumi

Joulunpunaiseen pikkumekkoon ja samanväriseen samettiviittaan sonnustautunut nuori nainen hymyilee vienosti kameralle. Lyhyt luomus paljastaa hieman reittä, sillä korkeat saapikkaat eivät aivan yllä peittämään lihaksikkaita jalkoja.

Kyseessä on niin tulikuuma tonttutyttö, että hän sulattaisi hetkessä lumet koko Korvatunturin laelta.

Sitten pokka pettää. 19-vuotiasta Helmi Loukasmäkeä alkaa hieman naurattaa Seiskan joulukuvauksissa, sillä tunnelma on leppoisa. Herttainen vaaleaverikkö on suostunut kuvattavaksi Ilkka "Danny" Lipsasen lukaalissa Kirkkonummella, missä on vierähtänyt valtaosa nuoren naisen syksystä.

Vielä kesäpestin aikaan Dannyn Rauman-huvilalla Helmi avusti musiikkineuvosta, mutta enää kyseessä ei ole avustajasuhde. Seiskan joulun jättinumerosta löytyvästä yhteishaastattelusta selviää Helmin ja Dannyn suhteen syventyneen ystävyydeksi.

Lue myös: Dannyn, 78, ja Helmi Loukasmäen, 19, joulutilitys: Suhteemme syveni!

19-vuotias Helmi Loukasmäki on tulikuuma tonttutyttö. Nuori vaaleaverikkö suostui Seiskan joulukuvauksiin Dannyn Kirkkonummen kivilukaalissa.
19-vuotias Helmi Loukasmäki on tulikuuma tonttutyttö. Nuori vaaleaverikkö suostui Seiskan joulukuvauksiin Dannyn Kirkkonummen kivilukaalissa.
– Tämä nainen on kovasti mieltynyt blineihin. Siksi illallistamme toisinaan Helsingissä venäläisravintola Troikassa. Vien hänet mielelläni ulos syömään.
– Tämä nuori nainen on kovasti mieltynyt blineihin. Siksi illallistamme toisinaan Helsingissä venäläisravintola Troikassa. Vien hänet mielelläni ulos syömään, Danny paljastaa Seiskalle.

Erilainen joulu

Nyt pitkä ja pimeä syksy Dannyn lukaalissa on kuitenkin takana päin. Jouluksi nuori Helmi suuntaa kotimaisemiinsa Ilmajoelle, kun taas Danny viettää tavallisesta poikkeavaa kuusijuhlaa vanhimman poikansa ja muutaman ystävänsä seurassa.

– Yleensä sukulaiseni ovat saapuneet jouluksi Suomeen, mutta nyt korona on sotkenut suunnitelmat. Ex-vaimoni Liisa Lipsanen ja nuorempi poikani asuvat Ruotsissa, missä koronatilanne on tietysti paha. Eikä ole millään lailla varmaa, että Luxemburgissa asuva tyttärenikään pääsisi tänä jouluna luokseni, Danny huokaa Seiskalle.

– Voimme siis todeta, ettemme mekään voineet siksi rakentaa Helmin kanssa toiveita yhteisestä joulunvietosta. Tiedän Helmin perheen viettävän joulua vahvasti juurillaan siellä Pohjanmaalla.

Lue myös: 19-vuotiasta Helmi Loukasmäkeä kotonaan majoittava Danny, 78, kommentoi ikäeroa: ”En ole pitänyt nuoruutta esteenä”

Helmi ja Danny ovat fiilistelleet joulun odotusta, mutta joulunpyhät he viettävät tahoillaan. Korona vaikutti näihinkin suunnitelmiin.
Helmi ja Danny ovat fiilistelleet joulun odotusta, mutta joulunpyhät he viettävät tahoillaan. Korona vaikutti näihinkin suunnitelmiin. (KUVA: DANNYN & HELMIN KOTIALBUMI)

Turvallisen viisasta

Vaikka Helmi viettää runsaasti aikaansa Dannyn luona, hän on virallisesti kirjoilla Ilmajoella. Siellä luonnonkaunis vaaleaverikkö on myös viettänyt valtaosan jouluistaan.

– Yleensä perheen ja sukulaisten kesken. Osa sukulaisistani asuu ulkomailla, ja hekin ovat usein matkustaneet Suomeen jouluksi, kaunotar kertoo.

– Olen kuullut, että Helmi on hyvin läheinen myös isovanhempiensa kanssa. Kuulostaa turvallisen viisaalta, että Helmillä on paitsi perheensä, myös eri sukupolvien tuki ja luottamus elämässään, Danny nyökkää.

Lue myös: Danny nettosi muhkean tukon rahaa, Helmi Loukasmäellä liki olemattomat tulot - Erika Vikman tienasi syntisen muodollisesti!

Suomen seksikkäin tonttu? Helmi, 19, tunnustautuu jouluihmiseksi. – Yleensä jouluun on kuulunut ajanviettoa läheisten kanssa ja tietysti kinkku!
Suomen seksikkäin tonttu? Helmi, 19, tunnustautuu jouluihmiseksi. – Yleensä jouluun on kuulunut ajanviettoa läheisten kanssa ja tietysti kinkku!

"Mikäli jossain vaiheessa..."

Ystävysten haastattelu jatkuu kivitalon alakerrassa, jossa kauniin kahvipöydän ääressä joulun tunnelmaa piisaa yllin kyllin. Danny pyörittelee lusikkaa kahvikupissa ja virkkoo mietteissään:

– Mikäli jossain vaiheessa viettäisimme Helmin kanssa yhteistä joulua, tarjoaisin hänelle ehdottomasti kalaa. Äitini toi aikoinaan Ruotsista tullessaan sikäläisen kalapöytäperinteen, josta löytyy kaikki meren herkut.

– Niinpä lapsuudenjouluihin kuului oleellisena osana mahtava kalapöytä. Siihen minä Helmi sinutkin vielä joskus tutustutan, Danny innostuu.

– Kala kelpaa kyllä. Olen yrittänytkin vähentää punaisen lihan syöntiä, hyväntuulinen Helmi myötäilee.

Lue koko Dannyn ja Helmin jouluinen jättihaastattelu tuoreimmasta Seiskasta!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »