Helmi Loukasmäki

Helmi Loukasmäki, 19, julkaisi ihanan kuvan itsestään: "Elämäni paras vuosi!"

Uutiset | 02.01.2021 17:01

Musiikkineuvos Dannyn, 78, kanssa valtaosan syksystä ja alkutalvesta viettänyt Helmi Loukasmäki, 19, kiitti kaikkia asianosaisia vuodesta 2020 sosiaalisessa mediassa.

Harvakseltaan someen päivittävä Helmi julkaisi nyt itsestään ihanan veneilykuvan, jossa kaunotar hymyilee kameralle aurinkolasiensa takaa. Danny ja Helmi ovatkin olleet tuttu näky yhteisillä veneretkillään Raumalla.

Vielä viime kesänä Helmi työskenteli Dannyn kesähuvilalla avustajana, mutta kaksikko paljasti Seiskalle suhteensa muuttuneen ystävyydeksi.

Lue myös: Dannyn, 78, ja Helmi Loukasmäen, 19, joulutilitys: Suhteemme syveni!

- Kiitos vuosi 2020! Kaikesta huolimatta se oli elämäni Paras! (sydän) Kiitos kaikki te, jotka olitte mukana! Hyvää Uutta Vuotta!!! Helmi kirjoitti Instagram-tilillään.

Lue myös: Kotityöt jakamatta! Danny, 78, arjestaan Helmi Loukasmäen, 19, kanssa: Hän tuli elämääni sopivaan aikaan!

Reilu viikko sitten Helmi toivotteli jouluja seuraajilleen mustavalkoisen kuvan kera, jossa hän poseerasi yhdessä Dannyn ja joulukuusen kanssa.

"Tuntuu tosi hyvältä ja kiitolliselta"

Seiska haastatteli kaksikkoa joulun alla. Tuolloin Danny tuntui jatkuvasti pitävän huolen siitä, että Helmillä on kaikki hyvin. Kahvipöytään istuttaessakin musiikkineuvos veti tuolin valmiiksi vaaleaverikölle.

- Danny on kaikille tosi hyvä ja reilu, aina auttamassa muita. Hän on todellinen herrasmies, kahvia hörppäävä Helmi kehui terve puna poskillaan.

- Jälkeenpäin ajatellen kulunut vuosi on ollut kyllä aikamoinen. Ensin iski korona, sitten tuli ylioppilaskirjoitukset, kesä Dannyn kanssa ja nyt olenkin täällä... En olisi kyllä millään uskonut! Mutta tällä hetkellä tuntuu tosi hyvältä ja kiitolliselta. Olen tyytyväinen, että asiat ovat juuri näin, hän jatkoi ja katsoi Dannya silmiin.

Hae oma Seiskasi kaupasta!

Lue myös: Nuoren kaunottaren mitta alkaa täyttyä! Dannyn, 78, luona majoittuva Helmi Loukasmäki, 19, ärsyyntyy suhdeuteluista: ”Tämä meidän juttumme on täysin oma valintani!”

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!