Helikopterilla Hankoon! Kiihkeästi kuhertelevat Sofia Belórf ja Stefan Therman saivat yllätysvieraita huvilalleen - nuoret naiset saapuivat luksustyylillä!

Uutiset | 18.05.2020 10:17

Vauhdikkaista liikkeistään tunnettu liikemies Stefan Therman ja hänen uusi rakkaansa, kohukaunotar Sofia Belórf viettivät viime viikonloppunsa Hangossa.

Kohuparin viikonloppu oli täynnä ohjelmaa ja Sofia sai Hankoon myös mieluisia vieraita, kun hänen naispuolisia ystäviään kävi Stefun ja Sofian luona.

 

Ystävättäret saapuivat paikalle hieman erikoisella tavalla. Sofian Instagram-videotarinassa nimittäin näkyy, miten Sofia odottelee pellonreunalla, kun helikopteri laskeutuu ja nuori nainen kävelee Sofiaa kohti. Melko fiksu tapa välttää mahdollisia ruuhkia pääkaupunkiseudulla?

Nyt laukeaa stressi! Sofia Belórf esittelee kuukausien paineen runtelemia piirteitään: Saa nimipäivän kunniaksi kasvoilleen kunnon hoidon - kuva!

Instagram story
Kuvakaappaus Sofian Instagram Storysta.

Raju riita Hangossa! Martina Aitolehti soitti hädissään poliisit - Stefan Therman sylki naamalle ja uhkasi hakata!

Hangossa sijaitseva huvila toimi pääsiäisen aikana dramaattisen tapahtumasarjan aloitusnäyttämönä, kun Martina Aitolehden ja Stefun suhde päättyi eroon.

Huvila on vuosien saatossa ollut kohuparia koskeneissa uutisissa usein esillä. Kyseinen paikka on toiminut pariskunnan turvasatamana ja kakkoskotina, mutta siellä on riittänyt myös vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Seiskan selvityksen mukaan Hangon-huvila on Stefun suvun vanha kesäpaikka.

Kuvat ökyhuvilasta! Tällainen on Martina Aitolehden ja Stefan Thermanin eroskandaalin tapahtumasarjan aloitusnäyttämö!

Viime aikojen tapahtumia

Stefu on viime aikoina hemmotellut Sofia-rakastaan melko reippaasti. Kun Sofian ex-mies Niko Ranta-aho päätti jättää hänet, niin päättyivät samalla Sofian saamat taloudelliset etuudet Ranta-ahon varakkaalta perheeltä.

Nikon siskot kävivät muutaman päivän eron jälkeen hakemassa Nikon ostamia arvotavaroita Sofian luota. Siskojen matkaan Sofialta lähti muun muassa merkkivaatteita, laukkuja ja tyyris kännykkä.

Stefan Therman paikkasi tilanteen! Sofia Belórf menetti ökylaukkunsa Niko Ranta-ahon siskoille -näin kohuliikemies hemmotteli rakastaan!

Seiskan tietojen mukaan Sofian uusi rakas Stefu on viime viikolla paikkaillut tilannetta hankkimalla Sofialle arvokkaan kellon ja Guccin käsikassaran.

Seiskalle on tihkunut paljon tietoa suhteen laadusta myös kohuparin lähipiiriltä. Palavasti rakastuneen parin tulevaisuuden suunnitelmat ovat huomattavan pitkällä.

– Sofia ja Stefu aikovat kihlautua hyvinkin pian. Suunnitelmat ovat pitkällä, joten tässä saatetaan vielä nähdä kesähäät, Seiskalle kerrotaan.

Lue myös: Kesähäät tulossa! Sofia Belórfin ja Stefan Thermanin suhde etenee salamavauhtia!

Seiskan saamien tietojen mukaan parin salasuhde on jatkunut jo kuukausia. Ensimmäisen kerran parin välit lämpenivät jo kolmisen vuotta sitten, kun Stefu petti Martinaa Sofian kanssa.

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!