Katso kuva!

Heidi Sohlberg joutui leikkaukseen – syövän riskitekijä postettiin: "Syövän p**kiainen ei tuu enää koskaan tähän kroppaan!"

Uutiset | 11.10.2018 15:02

Ex-missi Heidi Sohlberg paljasti käyneensä leikkauksessa.

Heidi julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän makaa sairaalavuoteella. Hän kertoi viettäneensä päivän Naistenklinikalla.

Nyt on taas poistettu yksi riski tekijä, että se syövän paskiainen ei tuu enää koskaan tähän kroppaan. Pieniä sivuvaikutuksia tämänkin leikkauksen myötä tulee, mutta mieluummin ne kuin syöpä, Heidi kirjoitti kuvansa yhteyteen.

Lue myös: Heidi Sohlberg muistelee syöpään menehtynyttä äitiä blogissaan – sai tietää kuolemasta kesken ala-asteen naamiaisten: ”Hautajaiset olivat samana päivänä, kun täytin 10 vuotta”

Heidi sai rintasyöpädiagnoosin kaksi vuotta sitten. Hän poistatti molemmat rintansa pian sen jälkeen.

Hän on kertonut Seiskalle, että syövän sairastaminen aiheutti sen, että kehon pienimmätkin kiputilat aiheuttavat pelon syövän uusiutumisesta.

− Totta kai sitä pelkää ja miettii joka kerta, kun kipu iskee johonkin päin kroppaa, että nytkö se on uusiutunut. Sen pelon kanssa on pakko oppia elämään. Jos rintasyöpä uusiutuu, käyn saman taistelun uudestaan läpi, Heidi kertoi Seiskalle viime vuonna. 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Atte Kajova, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!