Hyppää pääsisältöön
Paparazzikuvat!
Kimi Räikkönen Wallis kirja

Kimiä ja Minttua suojellaan Helsingissä kuin kuninkaallisia - turvamiehinä todellisia gorilloja! Katso kuvat!

Formulaässä Kimi Räikkönen lopetti juuri lehdistötilaisuuden karaokebaari Walliksessa ja siirtyi jakamaan nimmareita Kampin keskukseen. Kimin turvatoimet ovat todella huolitellut, sillä hänen ja Mintun turvana on aikankin kolme järeää henkivartijaa.

KATSO MYÖS: KIMI RÄIKKÖNEN VIETTI TÄNÄÄN AAMUPÄIVÄN KARAOKEBAARISSA - VAU, MILLÄ AUTOILLA HÄNEN SEURUETTAAN KYYDITÄÄN! KATSO KUVA!

Kimin turvamiehet

 

Turvamiehistä kaksi on ns. "järeämpää kaliiperia", eivätkä he vaikuta lainkaan siltä, että olisivat suomalaisia herrasmiehiä. Joukossa on myös kaljupäinen Suomi-poika, joka toimii autonkuljettajana. 

 

Kimi Walliksessa

 

Kimin poistuminen Walliksesta tapahtui suuren maailman tyyliin. Turvamiehet nimittäin pakittivat autot ravintolan takaovista sisään. Vaivalloinen operaatio vaikutti hieman koomiselta ja ylimitoitetulta toimenpiteeltä, sillä Kimin lähdöstä ei ollut kiinnostunut kuin Seiskan paparazzi. 

 

Kimin turvamiehet

 

Kimi kuitenkin veti pidemmän korren, eikä paparazzi saanut hänestä tai Mintusta kuvia. Järeät turvamiehet havainnoivat ympäristöään ammattitaitoisesti. 

 

Kimin saattue

 

Räikkösen autosaattue ajoi rauhallisesti läpi ruuhkaisen Helsingin. He päätyivät Kampin keskukseen, jossa Kimi jakaa parhaillaan nimmareita. 


Teksti:
Panu Hörkkö
Kuvat:
Panu Hörkkö

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!