Uutiset

Härski neliödraama paljastui ja kuuma kesäromanssi päättyi! Jätetyllä Martina Aitolehdellä takana raskas alkuvuosi!

18.07.2020 08:02

Aikaisemmin tällä viikolla paljastui, että elämäntapavalmentaja Martina Aitolehden, 37, ja palomiehenä työskentelevän Kris Tammisen kesäromanssi on päättynyt eroon.

Kris vahvisti suhteen loppumisen Seiskalle. Krisin mukaan hän jätti Martinan suhteeseen liittyvän julkisuuden takia.

Härski neliödraama

Martinalla on takanaan raskas alkuvuosi. Lähes 10 vuotta kestänyt suhde liikemies Stefan Thermaniin päättyi eroon huhtikuussa.

Pian erouutisen jälkeen selvisi, että Stefulla on suhde kohukaunotar Sofia Belórfin kanssa. Martina oli Sofian kaaso, kun tämä meni naimisiin BB-voittaja Niko Nousiaisen kanssa.

Ex-mies Stefu vahvisti viime viikolla Seiskalle, että hänen suhteensa Sofiaan oli saanut alkunsa jo vuonna 2017.

 

Samana vuonna Martina ja Sofia ajautuivat käsirysyyn Blockfest: The Weekend -festareilla. Välikohtauksen taustalla oli Sofian yhteydenpito Stefun kanssa.

 

Poliisit Hangon-huvilalle

Seiska uutisoi toukokuussa Martinan ja Stefun ajautuneen rajuun riitaan Hangon-huvilallaan. Paikalle jouduttiin hälyttämään poliisipartio rauhoittelemaan tilannetta.

– Stefu sai silmittömän raivokohtauksen ja sylki Martinaa kasvoille. Hän myös uhkasi hakata tämän, lähipiiristä kerrotaan.

Poliisi tutkii tapausta lievänä pahoinpitelynä ja laittomana uhkauksena. Seiskan tietojen mukaan tutkinta on edelleen kesken.

 

Rajuja riitoja joka välissä

Pian juhannuksen jälkeen Martina ajautui somessa rajuun riitaan Stefun ja Sofian kanssa. Riita sai alkunsa, kun Sofia kuvasi Martinan ja Stefanin tytärtä Isabellaa sosiaaliseen mediaan Hangon-huvilalla.

Lisäksi ex-pariskunta riitelee tällä hetkellä raha-asioista. Stefu kertoi viime viikon Seiskassa, että Martina vaatii häneltä satojatuhansia euroja eron vuoksi. Elleivät Martina ja Stefu pääse sopuun, asia ratkaistaan käräjillä.

 

Kuuman kesäromanssin päätyttyä Martina on paikannut särkynyttä sydäntään bilettämällä villisti.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!