fbq
Uutiset
30.07.2019 06:04
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Seiskan lukija
Martina Aitolehti nautti viikonlopusta Stefan-rakkaansa kanssa.
Hampurilaisia ja esteratsastusta! Kohujen ryvettämä Martina Aitolehti nautiskeli viikonlopusta Stefan-rakkaansa kanssa – kuvat!
Uutiset
30.07.2019 06:04
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Seiskan lukija

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti, 37, on ollut viime viikot tiiviisti kohujen keskellä.

Julkisuusmylläkkä villiintyi heinäkuun alkupuolella, kun Martina hyökkäsi silminnäkijöiden mukaan Ruisrockissa festivaalin vip-alueella ex-missi Sara Siepin kimppuun. Martina raivostui Saralle, koska NHL-tähti Rasmus Ristolainen juhli Saran seurueessa.

Lue lisää: "Mitä v*ttua teet Rasmuksen kanssa!" – lähipiiri paljastaa: NHL-tähti Rasmus Ristolainen Martina Aitolehden ja Sara Siepin käsirysyn taustalla!

Pian uutisen jälkeen paljastui, että Martinaa epäiltiin ajoneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Kohukaunotar oli aiemmin menettänyt ajokorttinsa sakkojen vuoksi ja määrätty kolmen kuukauden ajokieltoon.

Martina on kiistänyt asian ja tapausta käsitellään käräjillä.

Martinan ja Stefanin viime viikot ovat olleet täynnä draamaa ja rytinää, mutta pariskunta tukee toisiaan.
Martinan ja Stefanin viime viikot ovat olleet täynnä draamaa ja rytinää, mutta pariskunta tukee toisiaan.

 

Lue lisää: IL: Martina Aitolehden kortti meni hyllylle sakkojen takia - ajoi silti ja joutuu käräjille

Muuttoprojekti

Kohuviikon päätteeksi Martina ja hänen avopuolisonsa Stefan Therman heittivät hyvästit Helsingin Tähtitorninmäellä sijaitsevalle luksuskodilleen.

Seiskan paparazzi oli paikalla, kun Martina kantoi tavaroitaan ulos asunnosta ja vei ne muuttoautolla varastoon syrjäiselle teollisuusalueelle.

Lue lisää: Martina Aitolehti jätti luksuskotinsa Helsingin ökyalueella – muuttokuorma vietiin syrjäiselle teollisuusalueelle!

Stefan puolestaan vaihtoi muuton yhteydessä virallisen kotiosoitteensa Hankoon, missä pariskunnalla on vapaa-ajan asunto.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, minne varastoon viedyt huonekalut ja sisustus päätyvät.

Pinkoi triathlonin

Toissa viikonlopun Martina vietti Etelä-Savossa. Lauantaina Martina osallistui Joroisissa Finntriathlon-kilpailuun, jossa hän ylsi peräti 15. sijalle.

Mukana oli lähipiiri kannustusjoukkona, kun Stefan ja Isabella-tytär seurasivat kisaa katsomosta.

– Tasaista, varmaa ja hyvää tekemistä – siitä koostu mun tän päivän kisa! Juoksuosuudella ehti hyvin antaa kuvia ja ottaa asemilla oman ajan, Martina kirjoitti somessa.

– Oon tosi tyytyväinen koska kaikki meni niinkun suunnittelinkin ja olin 10 min nopeampi kun viime vuonna, SM -sija 15. Olisikohan nyt aika levätä? hän pohti.

Kun Martina kävi lauantaina triathlon-kilpailua Joroisissa, Stefan tutustui kisa-alueen kauppoihin.
Kun Martina kävi lauantaina triathlon-kilpailua Joroisissa, Stefan tutustui kisa-alueen kauppoihin.

 

Lue myös: Kuvaharvinaisuus! Martina Aitolehti julkaisi rakkauden täyteisen yhteiskuvan Stefan Thermanin kanssa - "Tän tyytyväisempi en voisi olla!"

"Hyvissä väleissä"

Sunnuntaina Martina ja Stefan puolestaan bongattiin Savonlinnasta, missä he olivat seuraamassa perinteistä Opera Games -esteratsastuskisaa.

– Vaikka Martinalla ja Stefulla on ollut aika monivaiheiset viikot takana, välit näyttivät olevan oikein hyvät. He katsoivat kisoja tuttaviensa kanssa ja kävivät ostamassa itselleen hampurilaiset lounaaksi, Seiskalle kuiskitaan.

– He viihtyivät kisakatsomossa muutaman tunnin, ennen kuin jatkoivat matkaansa.

Artikkelia päivitetty tiistaina klo 9.45. Tarkennettu tietoja Martinan ajokiellosta.

Kohupariskunta seurasi tiiviisti katsomossa Opera Games -kisaa.
Kohupariskunta seurasi tiiviisti katsomossa Opera Games -esteratsastuskisaa.