fbq
Uutiset
02.12.2020 09:18
Teksti: Antero Alhonen & Olli Suominen|Kuvat: Timo Korhonen
Sedu Koskinen
Sedu Koskinen siirtää kohuttuja juhliaan - tilittää ratkaisuaan: ”Toivottavasti ihmiset tajuaisivat, mikä on totta - tämä on poliittinen näytelmä!”
Uutiset
02.12.2020 09:18
Teksti: Antero Alhonen & Olli Suominen|Kuvat: Timo Korhonen

Ravintoloitsija Seppo ”Sedu” Koskinen joutui siirtämään kohutut juhlansa.

Sedu ilmoitti Facebookissa siirtävänsä viikonlopulle suunnittelemansa kohujuhlat uudenvuodenaattoon. Juhlat aiheuttivat närkästystä, ja ihmiset pitivät Sedua vastuuttomana, sillä koronatartuntojen määrä on noussut Suomessa huimasti viime aikoina.

- En siirrä niitä siksi että olisin taipunut painostuksen alla vaan siksi ettei ystäväni joutuisi kärsimään siitä että tulee mun juhliin. Olen sitä mieltä että koko koronapaniikki on poliittinen näytelmä jota hallituksen johto näyttelee surkeasti. Toivon että ihmiset alkavat ajatella omilla aivoillaan eivätkä nielisi sitä kaikkea tuubaa mitä maan päättäjät ja muut lääketeollisuuden käskyläiset käskevät, Sedu kirjoitti.

Lue myös: Nyt riitti naljailu megabileistä - Sedu Koskinen teki rikosilmoituksen kunnianloukkauksista!

Sedun juhliin olisi voinut osallistua, mikäli suostui maksamaan hänen lahjatililleen 200 euroa.

- Kaikki lahjatilille maksaneet saavat rahansa takaisin.

 

”Onhan tämä nyt älytöntä!”

Seiska tavoitti Sedun keskiviikkona kommentoimaan bileiden peruuntumista itsenäispäivän viikonlopulta.

- Onhan tämä nyt älytöntä, mutta en halunnut työntekijöilleni ja ystävilleni enempää painostusta mistään. Osalle artisteille oli jopa levy-yhtiöiden suunnasta tullut soittoja, että peruvat keikkansa juhlissani, Sedu sanoi.

- Tietystihän tästä nyt tulee kuluja, mutta nyt ainakin on kaikki valmiina ja tehtynä uudenvuodenbileitä ajatellen. Toivottavasti tämä maailmantilanne ja Suomessa oleva koronapaniikki laskee sitä ennen ja ihmiset tajuaisivat itsekin, mikä on totta ja mikä ei tässä korona-asiassa.

- Juhlat pidetään siis uutenavuotena samassa paikassa ja samalla kattauksella. Jotain pientä muutosta saattaa tulla, Sedu paljasti Seiskalle.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »