Seiska tavoitti vyyhdissä huumausainerikoksesta ja kahdesta rahanpesusta ja syytettynä olevan Sofia Belórfin.

Sofia Belórfin avoin tilitys rahasta ja selibaatista – vankilakuva laihtuneesta Nikosta Seiskassa!

27.02.2020 07:04

Jättimäisen Katiska-huumevyyhdin käsittely on käynnissä Helsingin käräjäoikeudessa. Syytettyjen penkillä istuu useiden julkkisten lisäksi liigan epäillyt pomot liikemies Niko Ranta-aho ja ex-Cannonball-pomo Janne ”Nacci” Tranberg.

Seiska tavoitti vyyhdissä huumausainerikoksesta ja kahdesta rahanpesusta syytettynä olevan Sofia Belórfin.

Lue myös: Poliisi ryntäsi kotiin mellakkavarusteissa – Sofia Belórf kertoo elämänsä järkyttävimmästä aamusta: ”Mitä v***ua, Niko!?”

Miltä selibaatissa eläminen on tuntunut?

– Puoli vuotta ei ole mielestäni mitenkään pitkä aika olla ilman seksiä, mutta parisuhteessa olevalle se tuntuu hyvin erikoiselta. Uskon senkin vain voimaannuttavan meitä parina. Toki haaveilen läheisyydestä, ja sen voimalla jaksan myös eteenpäin. Olen kuitenkin äärimmäisen itsenäinen, joten minulle ei ole tuottanut ongelmia olla yksin.

Lue myös: Sofia Belórf oikeudessa - kiistää kaikki syytteet rahanpesusta ja huumeista: yritti ottaa huumeita pois Niko-rakkaaltaan

Miten olet tullut toimeen rahallisesti?

– En ole kamppaillut talousongelmien kanssa, sillä minulla oli onneksi säästöjä, ja tienaan myös koko ajan töilläni. Olen laittanut valmentamisen jäihin ja keskittynyt sosiaaliseen mediaan.

Lue myös: Poliisi seurasi salaa Sofia Belórfin ja Niko-rakkaan Ruisrock-viikonloppua - radikaalit keinot paljastuivat!

Seiska onnistui saamaan haltuunsa vankilakuvan Niko Ranta-ahosta. Kuva on otettu joitakin viikkoja sitten Mikkelin vankilassa. Tiukasta eristyksestä huolimatta Niko näyttää kuvassa varsin iloiselta, jopa nauravalta. Hän on tosin selvästi hoikistunut, sillä Seiskan tietojen mukaan vankilaruoka ei ole maistunut.

Lue Sofian haastattelu kokonaisuudessaan ja katso vankilakuva Nikosta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Petri Voutilainen ja Panu Hörkkö
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!