fbq
Uutiset
06.07.2020 12:46
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus & Instagram
Jens Kyllönen
Häät tulossa! Pokerimiljonääri Jens Kyllöselle järjestettiin hulppeat polttarit: julkkisten rymyryhmä juhli veneellä - kuvat!
Uutiset
06.07.2020 12:46
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus & Instagram

Suomen viime vuosien menestyneimpiin pokeritähtiin lukeutuva Jens Kyllönen, 31, juhli viikonloppuna polttareitaan pääkaupunkiseudulla.

Hiljattain Lontoosta takaisin Suomeen kihlattunsa Noran kanssa muuttanut Jens sai kokea yllätyksen torstaina, kun hänen ystävänsä hakivat hänet polttareihin. Polttariporukkaan kuului lukuisia julkisuudesta tuttuja miehiä, kuten räppärit Elastinen, Spekti ja Uniikki, pokeritähti Ilari Sahamies, muusikko Kim Herold, tv:stä tuttu köriläs Lauri Taats, musiikkituottaja ja dj Antti "RZY" Riihimäki sekä viihdealalla monipuolisesti meritoitunut toimitusjohtaja Joonas Wörlin.

Jensin polttareita juhlittiin muun muassa hulppealla veneellä, josta Jens ja monet polttariporukan jäsenet julkaisivat kuvan viime viikon lopulla.

Lue myös: Paparazzikuvat! Cheek kipparoi ökyvenettä ja pokeritähti Jens Kyllönen litki viiniä!

"Veneilypäivä"

Instagram-päivityksissä ei paljastettu, että kyseessä olivat polttarit, mutta Seiskan saamien tietojen mukaan niistä kuitenkin oli varmuudella kyse.

Jens kertoi omassa IG-päivityksessään, että porukalla oli käynnissä "veneilypäivä".

Lue myös: Oho, Cheek ja Jens Kyllönen hankkivat maailman ensimmäisen suomalaista tekoa olevan sähköveneen - katso kuva!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Veneilypäivä.

Henkilön Jens Kyllönen (@jenskyllonen) jakama julkaisu

Häät lähiaikoina

Lauri Taats puolestaan julkaisi torstai-iltana kuvan helsinkiläisestä Inari-ravintolasta, jossa seurue oli illallistamassa. Taats kutsui juhlia Jensin 25-vuotissynttäreiksi. 

Tämän vuoden alussa Michelin-tähden saanut Inari on vasta parisen vuotta auki ollut fine dining -ravintola, jonka ruoassa kunnioitetaan pohjoismaisia perinteitä.

Lue myös: Ihmiset tuijottivat! Pokeritähdet Jens Kyllönen ja Ilari Sahamies juhlivat ökyhotellissa miesseurueessa – kuva!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jensin synttäreil #hbdjens #jens25 @jenskyllonen

Henkilön Guccifer 3.0 (@puff_faija) jakama julkaisu

Jens ja hänen Nora-rakkaansa avioituvat Seiskan tietojen mukaan lähiviikkoina. Juhlista on tulossa erittäin hulppeat, kuten saman kaveripiirin häissä on ollut tähänkin asti tapana.

Jens kosi Noraa vuoden 2018 alkaessa Singaporessa. Hän julkaisi tuolloin romanttisen kosintakuvan Instagram-tilillään.

Pariskunta on ollut yhdessä useita vuosia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hän vastasi kyllä ❤️

Henkilön Jens Kyllönen (@jenskyllonen) jakama julkaisu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Halfway through our London journey.

Henkilön Jens Kyllönen (@jenskyllonen) jakama julkaisu

Miljoonaomaisuus

Jens on tienannut pokerilla jo miljoonia euroja ja hän on kasvattanut omaisuuttaan sen jälkeen myös muun muassa sijoitusbisneksillä. Silti hän pelaa pokeria edelleen melko aktiivisesti.

Esimerkiksi toissa viikolla hän voitti kaksipäiväisen nettipokeriturnauksen, jonka jaettava palkintopotti oli kokonaisuudessaan 500 000 dollaria. 

Turnaukseen pääsi osallistumaan maksamalla 10 000 dollarin osallistumismaksun ja koko turnauksen voitosta Jens kuittasi peräti 178 000 euron potin.

Lue lisää: Pokeritähti Jens Kyllönen voitti nettiturnauksessa 178 000 euron jättipotin - julkaisi hehkutusvideot somessa!