RIKOS RIKOS

HS: Kampin ampujaksi epäilty hakattiin marraskuussa huoltoasemalla Espoossa

20.08.2019 08:21

Heinäkuussa Helsingin Kampissa, keskellä iltapäiväruuhkaa, tapahtui kohuttu ja näytösluonteinen ampumavälikohtaus. Epäilyn mukaan 32-vuotias rakennusalan yrittäjä ajoi kolmen miehen ajamaa autoa päin, nousi autosta ja alkoi ampua kohti miehiä. Kaksi uhreista oli auton ulkopuolella tulituksen alkaessa, ja yksi sisällä. Kukaan ei kuollut, mutta henkilövahinkoja seurasi.  Sekä epäilty ampuja että uhrit ovat ulkomaalaistaustaisia. Poliisi tutkii juttua kolmena murhan yrityksenä.

Uusi tieto

Helsingin Sanomien mukaan epäilty ampuja oli puolestaan joutunut väkivallan uhriksi viime marraskuussa. Pahoinpitely tapahtui huoltoasemalla Espoossa ja siitä syytetään noin 54-vuotiasta miestä.

Kampin ammuskelusta epäilty 32-vuotias toimitusjohtaja on vangittu!

Kampin ampuminen: Tällainen on kolmesta murhan yrityksestä epäillyn miehen firma

Pahoinpitelysyytteen huoltoasemanujakasta saanut 54-vuotias ei ollut osallinen Kampin ampumistapauksessa. HS kuitenkin kirjoittaa jutussaan, että Kampin ampumisen uhrien ajamalla henkilöautolla, punaisella Toyotalla, on yhteys 54-vuotiaaseen.

Poliisi ei ole juurikaan kommentoinut meneillään olevaa tutkintaa julkisuuteen. Viranomaisen mukaan kyseessä ei ole varsinaisesti järjestäytyneeseen rikollisuuteen liittyvä tutkinta, vaikka rikos onkin luonteeltaan vakava. 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Pauli Poutanen
Kuvat: Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!