fbq
Uutiset
25.07.2019 15:08
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: Seiskan toimitus
rikos
Kampin ampuminen: Tällainen on kolmesta murhan yrityksestä epäillyn miehen firma
Uutiset
25.07.2019 15:08
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: Seiskan toimitus

Tiistaina 23. heinäkuuta Helsingin kantakaupungissa, Kampissa, tapahtui ampumavälikohtaus, jota poliisi tutkii tällä hetkellä kolmena murhan yrityksenä. Rikos on laatuaan poikkeuksellinen ja "näytösluonteinen", sillä ampuminen tapahtui keskellä vilkasta iltapäiväruuhkaa. Ammutut luodit vahingoittivat kahta henkilöä, kolmas uhri välttyi osumalta.

Poliisi otti teosta epäillyn, 32-vuotiaan kosovolaistaustaisen miehen, myöhemmin kiinni Vantaalta.

Kahta ihmistä ammuttiin Helsingin Kampissa - 32-vuotiasta miestä epäillään kolmesta murhan yrityksestä

HS: Kampin ammuskelusta epäilty on 32-vuotias rakennusalan toimitusjohtaja!

Yritys

Epäilty pyörittää rakennusalan palveluita tuottavaa firmaa, jonka liiketoiminta on kannattavaa. Vuonna 2018 yritys teki runsaan miljoonan euron liikevaihdolla, verojen jälkeen, noin 35 000 euron voiton.

Yrityksellä on velkaa runsaat 110 000 euroa ja saamisia hieman tätä enemmän. Koneiden ja kaluston arvo tilinpäätöksessä 2018 on vajaat 40 000 euroa. Yrityksellä ei ole maksuhäiriöitä. Koska palkkakuluihin oli käytetty yli 700 000 euroa, voi siitä päätellä, että yrityksen palkkalistoilla on useita henkilöitä. 

Nykyisessä tilanteessa yrityksen toiminta on hankaloitunut suuresti, sillä Seiskan hankkimien dokumenttien perusteella henkirikosten yrityksestä epäilty henkilö on vastannut liiketoiminnan pyörittämisestä pitkälti yksin.

Hän on myös yrityksen hallituksen ainut varsinainen jäsen. Osakeyhtiölain mukainen varajäsen on sukunimestä ja syntymäajasta päätellen miehen lähisukulainen. Seiska ei julkaise epäillyn nimeä. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »