fbqHIM on historiaa, mutta bisnes kannattaa! Näin kovaa tulosta Ville Valon firma painaa! | Seiska
Ville Valo ja Christel Karhu

HIM on historiaa, mutta bisnes kannattaa! Näin kovaa tulosta Ville Valon firma painaa!

Uutiset | 24.08.2020 06:02

Seiska paljasti jo tammikuussa 2017, että HIM-yhtyeen keulakuva Ville Valo oli löytänyt rinnalleen uuden rakkaan. Paparazzi ikuisti Villen, 43, suutelemassa antaumuksella kaunista brunettia Helsingin Ullanlinnassa. Pian selvisi, että Villen uusi rakas on valokuvamalli Christel Karhu, 27. 

Ville valo

Valtava ökylukaali

Ville ja Christel asuvat nyt avoliitossa persoonallisessa 426 neliön kokoisessa talossa, jonka muusikko hankki vuonna 2014 noin 1,3 miljoonalla eurolla. Nelikerroksisessa lukaalissa on seitsemän huonetta, kaksi keittiötä, kolme vessaa, kaksi kylpyhuonetta ja ullakolla sijaitseva saunaosasto.

Lue myös: Rock-ikoni Ville Valo on seestynyt mies – avoliitto mallirakas Christelin kanssa, lemmenpesänä valtava talo Helsingin paraatipaikalla!

Ville Valon talo

Halutulla alueella sijaitsevassa kiinteistössä on lisäksi suuri musiikkistudio. Kiinteistön takapihalla on noin 200 neliön suojaisa, kivimuurilla rajattu pihapiiri, jossa oli ennen Villen muuttoa kahvila. Lähimpään kauppaan ja Alkoon on vain muutaman sadan metrin kävelymatka.

Firmalla huipputulos

Vaikka HIM-yhtyeen lopettamisesta on jo vuosia, niin Villestä näyttää kuoriutuneen oikea bisnesnero. Hänen Heartagram-tuotantoyhtiönsä teki helmikuussa päättyneellä tilikaudella mojovan tuloksen. Noin 680 000 euron liikevaihdosta jäi viivan alle tulosta peräti 430 000 euroa. Rokkari kuittasi 2018 liki 12 000 euron kukausipalkkaa, jonka päälle napsahti vielä yli 140 000 pääomatulot. 
 

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö, Seiskan toimitus, All over press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!