Katso kuvat!
Antti Aarnio-Wihuri asuu Kulosaaressa.

Funkkislinna Helsingin ökyalueella! Kaksi terassia ja oma hissi – tällainen on miljardööri Antti Aarnio-Wihurin kaupunkiasunto – kuvat!

23.07.2019 07:48

Miljardööri Antti Aarnio-Wihurin, 79, upea kaupunkiasunto sijaitsee Helsingissä Kulosaaren hienostoalueella.

Tullisalmen äärelle meren rantaan rakennetussa nelikerroksisessa talossa on kokoa jopa yli 200 neliötä per kerros.

Tontilla mittaa on 3 649 neliömetriä. Kiinteistöllä on oma laituri sekä useita venepaikkoja. Rantaviivaa tontilla on peräti 110 metriä.

Antti Aarnio-Wihurin Helsingin-kodista avautuu upea näkymä Tullisaarenselälle sekä Tullisaarensalmeen.
Antti Aarnio-Wihurin Helsingin-kodista avautuu upea näkymä Tullisaarenselälle sekä Tullisaarensalmeen.

 

Lue myös: Suomen kolmanneksi rikkain mies on autourheilun ystävä – Antti Aarnio-Wihuri sijoitti kymmeniä miljoonia Valtteri Bottaksen formulauraan!

Hissi linnassa

Linnamaisen talon kellarikin on niin valtava, että sieltä löytyy muun muassa uima-allashuone, takkahuone, sauna, pesuhuone, pukuhuone sekä pannuhuone, pesutupa ja varasto.

Ensimmäisessä kerroksessa on autotalli, keittiö, ruokasali, olohuone ja useita asuinhuoneita. Ykköskerroksessa on myös iso terassi meren suuntaan.

Toinen kerros on pyhitetty asuinkäyttöön makuu- ja vaatehuoneineen. Kolmannessa kerroksessa on lisää asuintilaa sekä rakennuksen toinen, koko seinän mittainen terassi.

Yllättävää kyllä, mutta vuonna 1938 rakennetussa talossa on myös oma hissi.

Linnamaisen talon rannassa on laituri sekä useita venepaikkoja.
Linnamaisen talon rannassa on laituri sekä useita venepaikkoja.

 

Lue myös: Jösses, mikä ökylentokone! Miljardööri Antti Aarnio-Wihuri omistaa 50 miljoonan euron suihkukoneen – kuva!

Huippuarkkitehti

Meren syleilyyn rakennettu talo on valmistunut aikana, jolloin arkkitehtuurin vallitsevia tyylisuuntia oli funktionalismi.

Rakennuksen suunnitteli arkkitehti Väinö Vähäkallio, jonka rakennuksia Helsingissä on muun muassa nykyinen käräjäoikeuden talo, entinen Alkon pääkonttori. Myös Kallion lukio ja Yrjönkadun uimahalli ovat Vähäkallion kynästä.

Ennen Kulosaareen muuttoaan perhe asui Kaivopuistossa.

Antin kaupunkiasunnon edustalla oli kuvaushetkellä isännän oma Mercedes-Benz. Auton hinnat yltävät käytettynäkin 100000 euroon.
Antin kaupunkiasunnon edustalla oli kuvaushetkellä isännän oma Mercedes-Benz. Auton hinnat yltävät käytettynäkin 100000 euroon.

 

Lue myös: Kuva! Miljardööri Antti Aarnio-Wihuri viihtyy maaseudun rauhassa – hulppealla ökytilalla hevostalli, jättimäinen kasvihuone ja 300 neliömetriä aurinkopaneelia!

Upeaa aluetta

Antin naapurissa on Puolan suurlähetystö. Myös presidentti Ståhlbergin muistolaatta sijaitsee kiinteistön tuntumassa, samoin Schaumanin puisto, jossa sijaitsee Wihuri Oy:n pääkonttori.

Lue myös: Satojen miljoonien liikevaihto! Miljardööri Antti Aarnio-Wihurin perheyhtiöllä hulppea päämaja – kuva!

Kulosaaressa myytyjen asuntojen keskimääräinen neliöhinta on 5 500 euron tienoilla.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Jyrki Hämäläinen
Kuvat: All Over Press ja Panu Hörkkö

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!