Katso kuva!
Wihuri-talo on valmistunut vuonna 1917.

Satojen miljoonien liikevaihto! Miljardööri Antti Aarnio-Wihurin perheyhtiöllä hulppea päämaja – kuva!

22.07.2019 07:11

Antti Aarnio-Wihuri, 79, on monialayritys Wihurin pääomistaja ja hallituksen puheenjohtaja. Konserni työllistää yli 5 000 henkeä ja toimii noin 30 maassa.

Talouslehti Forbesin tuoreimmalla miljardöörilistalla komeilee kuusi suomalaista. Antti on kuusikon pronssisijalla arviolta 1,76 miljardin omaisuudellaan.

Lue myös: Suomen kolmanneksi rikkain mies on autourheilun ystävä – Antti Aarnio-Wihuri sijoitti kymmeniä miljoonia Valtteri Bottaksen formulauraan!

Wihuri on merkittävä, yli sata vuotta toiminut suomalaisyritys. Maailmanlaajuisesta toiminnasta huolimatta juuret ovat edelleen perheyritystoiminnassa.

Vuoden 2017 liikevaihto oli päätä huimaavat 665 609 000 euroa. Tulos tosin meni 2 906 000 pakkasen puolelle. Osakepääomaa oli 10 miljoonaa euroa.

Lue myös: Kuva! Miljardööri Antti Aarnio-Wihuri viihtyy maaseudun rauhassa – hulppealla ökytilalla hevostalli, jättimäinen kasvihuone ja 300 neliömetriä aurinkopaneelia!

Päämajaa yritys pitää arvoalueella Helsingin Kulosaaressa. Wihuri-talo on valmistunut vuonna 1917. Rakennus tunnettiin aikaisemmin Wihurin linnana ja on alkujaan suunniteltu hotelliksi.

Wihuri-talo

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Jyrki Hämäläinen
Kuvat: All Over Press ja Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!