Katso kuva!
Antilla on 137 hehtaarin maatila Kaarinassa.

Kuva! Miljardööri Antti Aarnio-Wihuri viihtyy maaseudun rauhassa – hulppealla ökytilalla hevostalli, jättimäinen kasvihuone ja 300 neliömetriä aurinkopaneelia!

21.07.2019 15:01

Monialayritys Wihurin pääomistaja ja hallituksen puheenjohtaja Antti Aarnio-Wihuri, 79, on yksi talouslehti Forbesin tuoreimman miljardöörilistan suomalaisnimistä.

Lue myös: Suomen kolmanneksi rikkain mies on autourheilun ystävä – Antti Aarnio-Wihuri sijoitti kymmeniä miljoonia Valtteri Bottaksen formulauraan!

Maaseudun rauhassa viihtyvällä Antilla on peräti 137-hehtaarinen Jullaksen kartanotila Kaarinassa meren rannalla. Siniseen puukartanon lisäksi tilaan kuuluu hevostalli, valtava kasvihuone, pelto sekä muita rakennuksia.

Lue myös: Jösses, mikä ökylentokone! Miljardööri Antti Aarnio-Wihuri omistaa 50 miljoonan euron suihkukoneen – kuva!

Kaikkiaan tilalla on 300 neliömetriä aurinkopaneelia, jolla Antti pystyy tuottamaan osan tilalla tarvittavasta sähköstä.

Antilla on 137 hehtaarin maatila Kaarinassa. Tontilla on useita rakennuksia. Sähköä tulee maneesin katon aurinkopaneeleista.
Antilla on 137 hehtaarin maatila Kaarinassa. Tontilla on useita rakennuksia. Sähköä tulee maneesin katon aurinkopaneeleista.

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Jyrki Hämäläinen
Kuvat: All Over Press ja Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!