fbq
Uutiset
24.10.2019 18:03
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto, Rex Features, Instagram
Frederik & Serena Williams.
Väsymätön iskelmäori Frederik, 74, ja tennistähti Serena Williams, 38, työntelevät ostoskärryjä yhdessä ”kuin vanha aviopari” – joko Serenan miljardöörirakkaan pitää olla huolissaan?
Uutiset
24.10.2019 18:03
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto, Rex Features, Instagram

Seiska uutisoi eilen keskiviikkona (23.10.) laulajaori Frederikin uskomattomista uutisista rapakon takaa. Miamin esikaupunkialueelta Palm Beach Gardensista tavoitettu Reetu kertoo Seiskalle kokeneensa hiljattain yhden elämänsä suurimmista yllätyksistä, kun hän saatumalta törmäsi paikallisessa supermarketissa tennistähti Serena Williamsiin.

Lue myös: Ei voi olla totta! Miamissa lomaileva Frederik, 74, iski silmänsä tenniksen amerikkalaiseen supertähti Serena Williamsiin: ”Ihana, isopyllyinen nainen!”

– Oikeastaan se ei edes ollut sattumaa, sillä Serena asuu aivan jenkkifrendini kämpän lähistöllä täällä Floridassa. Serenan asunnolle ei ole täältä kuin vaivaiset 400 metriä, Frederik selostaa Seiskalle.

– Sillä lailla kun miettii, niin eikös se ole aika luonnollista, että yhteisessä lähikaupassa tulee törmäiltyä?

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Serena Williams kuuluu tennismaailman kiistattomiin supertähtiin.
Serena Williams kuuluu tennismaailman kiistattomiin supertähtiin.

"Kuin vanha aviopari"

Markettihyllyjen välissä kokeneen pelimiehen lailla puikkelehtiva Frederik kertoo tunnistaneensa Serenan heti. Hän väittää uskaltautuneensa jopa juttusille yhden maailman tunnetuimman tennismiljonäärin kanssa.

– Mimmi on maailman suurimpia tennistähtiä, mutta todella mukava ja ystävällinen. Ihana, isopyllyinen nainen, Reetu ylistää.

– Olen törmännyt häneen siellä marketissa parikin kertaa. Hän on oikeasti tosi välitön, erittäin symppistyyppi. Olemme työnnelleet siellä ostoskärryjä rinnakkain kuin vanha aviopari!

Lue lisää: Tulli nappasi! Laulaja Frederik, 74, paiskattiin käsiraudoissa putkaan Bahamalla - lomamatkalle järkyttävä käänne!

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Frederik kehuu vuolaasti sekä Serenan persoonallisuutta että tämän ihanaa ulkonäköä.
Frederik kehuu vuolaasti sekä Serenan persoonallisuutta että tämän ulkonäköä.

Liian kova kilpakosija?

Vain yksi asia hiertää Reetua: hän kertoo googlettaneensa, että Serena heilastelee upporikkaan Reddit-sivuston perustajan Alexis Ohanianin kanssa. Syksyllä 2017 avioituneella pariskunnalla on samana syksynä syntynyt tyttövauva.

– Vaikka minäkin olen jotain lauluillani tienannut, niin paha tässä on alkaa kilpailla tuollaisen miljardööriukon kanssa, Reetu hymähtää pilkettä silmäkulmassaan.

Seiska ei tavoittanut Serena Williamsia kommentoimaan Frederikin väitteitä.

Lue myös: 74-vuotias Frederik paineli Panemaan! Erosta ryhdistäytynyt iskelmäori metsästi morsianta terassikierroksella!

Lue lisää Frederikin uskomattomista seikkailuista torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tell me more @alexisohanian

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Business of Fashion cover story is out now. @BoF

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »