fbq
Uutiset
05.09.2020 12:14
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus
Dany ja Erika Vikman
Danny ja Erika Vikman erosivat: näin he ilmoittivat ratkaisustaan – lue pysäyttävät tiedotteet sanasta sanaan: "Haluamme kertoa oman versiomme"
Uutiset
05.09.2020 12:14
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus

Yksi kotimaisen viihdekentän seuratuimmista pariskunnista on päättänyt erota. Viihdepioneeri Ilkka ”Danny” Lipsanen ja laulaja Erika Vikman julkaisivat tänään lauantaina (5.9.) tahoillaan ilmoitukset parisuhteensa päättymisestä.

Lue myös: Eropommi! Danny ja Erika Vikman: Suhde ohi

Danny jysäytti jättipaukun omilla verkkosivuillaan, jossa paljastaa megauutisen tyylilleen uskollisesti eli jopa runollisen hienotunteisesti:

Tänään hän nousi lopullisesti omille siivilleen, tuo ihana luomus naiseksi ja taiteilijattareksi. Hän, ahkera, lahjakas ja upea, Erika! Hyvää ja turvallista matkaa!

- - -

Tätä viestiä en olisi koskaan halunnut kirjoittaa.

Toisaalta olen helpottunut, että noin vuoden jatkunut kyselyjen tulva saa nyt lopullisen vastauksen. Olen alusta saakka sanonut, että koittaa hetki, jolloin lintu lentää pesästä ja selviää itsekseen elämän haasteista. Se hetki on nyt, siihen on tyytyminen!

Tulevaisuuteen ei tähyilty edes suhteen alkuvaiheessa, mutta antoisaa ja hauskaa on yhteinen aika silti ollut, Dannyn verkkosivuilla kerrotaan.

Erika puolestaan ilmaisee asian suoremmin sosiaalisessa mediassa. Hän julkaisi Instagramissa kuvan, jonka yhteydessä kirjoittaa:

Hei kaikki.

Suhteemme tilaa on jo jonkin aikaa spekuloitu. Haluamme kertoa oman versiomme asiasta, jotta voimme katkaista siivet turhilta juoruilta. Olemme jo jonkin aikaa olleet vain ystäviä ja erittäin hyviä sellaisia. Arvostamme toisiamme paljon ja olemme puhuneet avoimesti asioista. Harkitsimme tätä vaikeaa päätöstä kauan. Tulemme pitämään yhtä tulevaisuudessa, sekä kollegoina että läheisinä ystävinä.

Tämä on ollut yksi elämämme metkityksellisemmistä ihmissuhteista. Tärkeintä on, että me tiedämme sen. Kiitos kaikesta tuesta ja rakkaudesta mitä olemme teiltä saaneet.

Emme kommentoi asiaa sen enempää.

Danny ja Erika

Sekä näin:

Danny,

Kiitos näistä vuosista, ne ovat olleet elämäni parhaimmat ja kasvattavimmat. Kiitos kun uskoit muhun enemmän kuin kukaa muu ja kannustit olemaan minä. Toimit myös suurena inspiraationa tielläni kohti showbisnestä. Ilman sinua olisin paljon pienempi ihmisenä - ja artistina.

Kiitos ihan kaikesta, etenkin rakkaudesta. Onneksi ystävyytemme pysyy.

rakkaudella Erika

Kohuttu suhde

Dannyn ja Erikan parisuhde oli kuuma peruna vuoden 2016 lopusta saakka, jolloin pariskunta myönsi ensi kertaa julkisesti seurustelevansa.

Alkukipinä romanssille oli kuitenkin leimahtanut jo kesän 2015 Tangomarkkinoilla, joissa Erika sijoittui toiseksi Dannyn tuomaroidessa. Vuotta myöhemmin kesällä 2016 tamperelaiskaunottaresta tuli vihdoin tangokuningatar. Pian tämän jälkeen Erika ja Danny kertoivat julkisesti olevansa pari.

Pariskunnan käänteistä kohistiin tämän tästä, eikä vähiten kaksikon yli 50 vuoden ikäeron vuoksi. Vuonna 2018 kyyhkyläiset ottivat suhteessaan uuden askeleen Erikan muutettua Dannyn luo tämän Kirkkonummen-lukaaliin. Avoliitto jäi kuitenkin verrattain lyhyeksi.

Alkuvuodesta 2020 Seiska uutisoi Erikan muuttaneen takaisin kotikaupunkiinsa Tampereelle, josta oli kaikessa hiljaisuudessa hankkinut salakämpän. Danny alkoi puolestaan viettää yhä enemmän aikaansa Raumalla sijaitsevassa merenrantahuvilassaan, jossa Erikaa ei enää näkynyt entiseen malliin.

Lue lisää Dannyn ja Erikan erosta Seiskan netistä!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »