fbq
Uutiset
21.07.2020 10:55
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: All Over Press, Instagram
Erika Vikman
Tangokuningatar rinnat paljaana! Erika Vikman yllättää rohkeilla topless-kuvilla ja -videolla: poseeraa estottomasti hellelomallaan - katso!
Uutiset
21.07.2020 10:55
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: All Over Press, Instagram

Vuoden 2016 tangokuningatar Erika Vikman, 27, lomailee parhaillaan helteisissä maisemissa. Erika kertoi Instagramin videotarinassaan maanantaina viettävänsä "määlomaa", eli laulajkaunotar on lähtenyt rentoutumismatkalle yksin.

Erikan videotarinoiden suurin yllätys ei kuitenkaan ollut uutinen "omasta lomasta", vaan tulikuuma kuvamateriaali, jota entinen tangokuningatar julkaisi Instagram-videotarinassaan. Erika nimittäin julkaisi maanantaina läjän rohkeaa kuva- ja videomateriaalia, jossa hän poseeraa yläosattomissa.

Lue myös: Kuuma kesäkissa: Erika Vikman lähti altaalle rinnat vilauttavassa valkoisessa uimapuvussa - kuvat! "Valmiina uimaan?"

Ensin hän julkaisi videon, jossa lippikseen ja pelkkään bikinialaosaan pukeutunut Erika kuvaa itseään uima-altaassa peittäen paljaat rintansa kädellään. Sen jälkeen hän julkaisi videotarinassa kaksi kuvaa, joissa hän kylki ja selkä kameraa kohti. Toisesta kuvasta hän on sensuroinut rintansa räjähdysemojilla. 

Lue myös: Huh huh, mitkä muodot! Erika Vikman säväyttää tyrmäävällä bikinikuvalla: pantterihommissa

Erika Vikman
Määloma tarkoittaa soolona matkustamista - tästä yleensä sinkkujen suosimasta "matkamuodosta" on muodostunut trendi viime vuosien aikana. Kuvakaappaus Erika Vikmanin Instagram-videotarinasta.
Erika Vikman
Erika on kesän aikana viihtynyt altaan äärellä. Kuvakaappaus Erika Vikmanin Instagram-videotarinasta.
Erika Vikman
Oranssi on selvästi tämän kesän trendiväri - myös missikaunotar Sara Sieppi ollaan nähty oranssin värisissä asuissa kesän aikana. Kuvakaappaus Erika Vikmanin Instagram-videotarinasta.

Sinkkukesä?

Iskelmätähti Danny, 77, ja Erika ovat seurustelleet vuodesta 2016. Erika muutti viime kesänä kaikessa hiljaisuudessa Dannyn Kirkkonummen-lukaalista ystävänsä luo Tampereelle. Vappuna laulajakaunotar sai avaimet omaan kotiinsa Mansessa.

- Aiemmin olen asunut osittain Dannyn luona, mutta tarvitsen oman paikan, sillä en halua olla kenenkään jaloissa romujeni kanssa, Erika muotoili Seiskalle, mutta kieltäytyi ehdottomasti kommentoimasta suhdettaan Dannyyn.

Kesäkuun alussa Danny puolestaan nähtiin liikkeellä myteeriblondin kanssa. Lähes salamyhkäisiä piirteitä saanut tapahtumavyyhti sai alkunsa Rauman linja-autoaseman kupeesta, johon Iso D oli parkkeerannut hävyttömän hienon saksalaiskärrynsä ja Dannyn mukana oli vaalea kaunotar.

Seiskan tarkkasilmäinen lukija oli vuorenvarma, ettei mysteeriblondi ollut Erika Vikman. 

Lue myös: Kuvat julki! Kuka tämä mysteeriblondi oikein on?! Danny kyyditsi öky-mersullaan renkaat ulvoen huomattavan hyvännäköistä kaunotarta - "Ei ollut Erika Vikman"