Uutiset
Katso kuvat!

Tangokuningatar rinnat paljaana! Erika Vikman yllättää rohkeilla topless-kuvilla ja -videolla: poseeraa estottomasti hellelomallaan - katso!

21.07.2020 10:55

Vuoden 2016 tangokuningatar Erika Vikman, 27, lomailee parhaillaan helteisissä maisemissa. Erika kertoi Instagramin videotarinassaan maanantaina viettävänsä "määlomaa", eli laulajkaunotar on lähtenyt rentoutumismatkalle yksin.

Erikan videotarinoiden suurin yllätys ei kuitenkaan ollut uutinen "omasta lomasta", vaan tulikuuma kuvamateriaali, jota entinen tangokuningatar julkaisi Instagram-videotarinassaan. Erika nimittäin julkaisi maanantaina läjän rohkeaa kuva- ja videomateriaalia, jossa hän poseeraa yläosattomissa.

Ensin hän julkaisi videon, jossa lippikseen ja pelkkään bikinialaosaan pukeutunut Erika kuvaa itseään uima-altaassa peittäen paljaat rintansa kädellään. Sen jälkeen hän julkaisi videotarinassa kaksi kuvaa, joissa hän kylki ja selkä kameraa kohti. Toisesta kuvasta hän on sensuroinut rintansa räjähdysemojilla. 

Erika Vikman
Määloma tarkoittaa soolona matkustamista - tästä yleensä sinkkujen suosimasta "matkamuodosta" on muodostunut trendi viime vuosien aikana. Kuvakaappaus Erika Vikmanin Instagram-videotarinasta.
Erika Vikman
Erika on kesän aikana viihtynyt altaan äärellä. Kuvakaappaus Erika Vikmanin Instagram-videotarinasta.
Erika Vikman
Oranssi on selvästi tämän kesän trendiväri - myös missikaunotar Sara Sieppi ollaan nähty oranssin värisissä asuissa kesän aikana. Kuvakaappaus Erika Vikmanin Instagram-videotarinasta.

Sinkkukesä?

Iskelmätähti Danny, 77, ja Erika ovat seurustelleet vuodesta 2016. Erika muutti viime kesänä kaikessa hiljaisuudessa Dannyn Kirkkonummen-lukaalista ystävänsä luo Tampereelle. Vappuna laulajakaunotar sai avaimet omaan kotiinsa Mansessa.

- Aiemmin olen asunut osittain Dannyn luona, mutta tarvitsen oman paikan, sillä en halua olla kenenkään jaloissa romujeni kanssa, Erika muotoili Seiskalle, mutta kieltäytyi ehdottomasti kommentoimasta suhdettaan Dannyyn.

Kesäkuun alussa Danny puolestaan nähtiin liikkeellä myteeriblondin kanssa. Lähes salamyhkäisiä piirteitä saanut tapahtumavyyhti sai alkunsa Rauman linja-autoaseman kupeesta, johon Iso D oli parkkeerannut hävyttömän hienon saksalaiskärrynsä ja Dannyn mukana oli vaalea kaunotar.

Seiskan tarkkasilmäinen lukija oli vuorenvarma, ettei mysteeriblondi ollut Erika Vikman. 

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!