Frederik, 73, haukkuu tylysti Suomen naiset - vaimoa ei vielä löytynyt, mutta aikoo palata Thaimaahan: Aasiassa naiset eivät loju sohvalla!

Uutiset | 21.02.2018 07:51

Laulaja Frederik joutui nuoren avovaimonsa jättämäksi ja päätti etsiä uuden vaimon Aasiasta. Reetu on tehnyt Thaimaassa ja Vietnamissa seksisafarin, jonka varrella on päätynyt sänkyyn usean naisen kanssa.

– Suomalaisnaiset eivät minua enää kiinnosta, Reetu tilittää Seiskalle Bangkokissa.

Lue lisää: Eronneen Frederikin, 73, rietas seksisafari Aasiassa: Sängyssä kolme naista kerralla!

Lue lisää: Aasiasta vaimoa etsivä Frederik, 73, ihastui thaimaalaisiin naisiin: Pankkineidit piirittivät ja jonottivat treffeille!

Lue lisää: Vaimoa etsivä Frederik, 73, vietti riettaan seksisafarin Thaimaassa ja Vietnamissa – mukana repullinen kondomeja: Paikalliset naiset uuvuttivat minut – ja siivosivat!

Tältä Thaimaan-matkaltaan Reetu ei kuitenkaan vielä vaimoa löytänyt.

– Ehdokkaita oli kyllä paljon, mutta etsintä jatkuu. Kun katselee Suomen touhua täältä maailmalta, saa vähän perspektiiviä. Täällä naiset eivät loju sohvalla katsomassa televisiota ja juomassa siideriä. Täällä Aasiassa eletään ja syödään terveellisemmin, Reetu pamauttaa.

Lue myös: Frederik, 73, paljastaa: Kuluttanut miljoona euroa lehtolapsiinsa ympäri maailman – ”Rakastelureissuilla tapahtuu asioita, joille ei voi mitään!”

– Kevään aikana jatkan projektia tulevan elämäkertani parissa sekä teen biisin, joka ottaa kantaa Me too -keskusteluun. Siitä tulee kesähitti, Reetu suunnittelee.

Reetun matka jatkui tällä viikolla Thaimaasta suoraan keikkailemaan Kanarian saarille.

Teksti:Joni Soila
Kuvat:Joni Soila
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!