Aasiasta vaimoa etsivä Frederik, 73, ihastui thaimaalaisiin naisiin: Pankkineidit piirittivät ja jonottivat treffeille!

Uutiset | 18.02.2018 12:43

34 vuotta nuoremman avovaimonsa jättämäksi joutunut Frederik etsii nyt naista Thaimaasta ja Vietnamista. Reetu kertoi Seiskalle riettaasta seksisafaristaan, jonka aikana hän on päätynyt sänkyyn kolmen naisen kanssa samaan aikaan.

Lue lisää: Eronneen Frederikin, 73, rietas seksisafari Aasiassa: Sängyssä kolme naista kerralla!

Bangkokista Reetu matkusti parin sadan kilometrin päässä sijaitsevaan suosittuun lomakaupunkiin Hua Hiniin, missä hän on viettänyt noin kuukauden päivät joka talvi yli kymmenen vuoden ajan.

Thaimaan Hua Hinissä paikalliset naiset piirittivät Reetua. – Nämä ovat kuitenkin paljon rauhallisempia kuin vietnamilaiset, Reetu naurahtaa.
Thaimaan Hua Hinissä paikalliset naiset piirittivät Reetua. – Nämä ovat kuitenkin paljon rauhallisempia kuin vietnamilaiset, Reetu naurahtaa.

– Thaimaalaisissa naisissa on ihan vaimoainesta. Kun esimerkiksi menin pankkiin asioimaan, virkailija kysyi olenko sinkku, ja minähän totesin, että olen toki. Sen jälkeen kymmenkunta pankkineitiä tuli esittäytymään ja ehdottamaan illallistreffejä. Nyt kun palaan Hua Hiniin, menen ehdottomasti samaan pankkiin asioimaan. Sieltähän voi vaikka vaimo löytyä!

Lue myös: Frederik, 73, paljastaa: Kuluttanut miljoona euroa lehtolapsiinsa ympäri maailman – ”Rakastelureissuilla tapahtuu asioita, joille ei voi mitään!”

Teksti:Joni Soila
Kuvat:Joni Soila
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!