Vaimoa etsivä Frederik, 73, vietti riettaan seksisafarin Thaimaassa ja Vietnamissa – mukana repullinen kondomeja: Paikalliset naiset uuvuttivat minut – ja siivosivat!

Uutiset | 19.02.2018 07:52

Seiska paljasti marraskuussa Frederikin, 73, paenneen erotuskaansa maailmalle. Reetua 34 vuotta nuorempi avovaimo Riikka oli sitä ennen pakannut tavaransa ja muuttanut pois parin yhteisestä kodista.

Lue myös: Tämä seksipommi jätti tylysti Frederikin, 72 - katso Riikan, 34, paljastavat bikinikuvat!

– Minäkin pakkasin laukkuni, mutta otin mukaan vain kalsareita ja kondomeja, Reetu naurahtaa Seiskalle Thaimaan pääkaupungissa Bangkokissa.

Lue myös: Eronneen Frederikin, 73, rietas seksisafari Aasiassa: Sängyssä kolme naista kerralla!

Petoja sängyssä

Reetu suunnitteli marraskuussa etsivänsä uuden naisystävän Aasiasta.

– Matkaan tuli hieman mutkia. Kävin ensin Espanjassa, ja matkustin sitten vielä Floridaan tyttäreni luokse. Pääsin Aasiaan vaimoa etsimään vasta tammikuussa, kun matkasin Vietnamin Ho Chi Minh Cityyn.

Frederik Thaimaassa

Lue myös: Frederik, 73, paljastaa: Kuluttanut miljoona euroa lehtolapsiinsa ympäri maailman – ”Rakastelureissuilla tapahtuu asioita, joille ei voi mitään!”

Vietnamissa Reetu kertoo joutuneensa naisten piirittämäksi heti hotellinsa ovella.

– Naisia oli ihan kaikkialla. Ensimmäisenä iltana päädyin sänkyyn kolmen naisen kanssa. Aasialaiset naiset ovat todellisia petoja sängyssä, mutta pakko minunkin on välillä levätä, Reetu huokaisee.

Hän kertoo, ettei jaksanut kuin kolme päivää, jonka jälkeen oli pakko paeta huilaamaan ja vetämään henkeä.

– Paikalliset naiset uuvuttivat minut täysin. He piirittivät minua ja roikkuivat käsissäni kaikkialla missä liikuin. Minun oli pakko lentää tänne Thaimaahan ja päästä hieman rauhoittumaan, silminnähden uupunut Reetu tilittää.

Lue myös: Aasiasta vaimoa etsivä Frederik, 73, ihastui thaimaalaisiin naisiin: Pankkineidit piirittivät ja jonottivat treffeille!

Hän kertoo ihastuneensa myös aasialaisten naisten luonteeseen.

– Ajattelin ensin, että he ryöstävät minut yöllä, mutta toisin kävi. Eräskin nainen jopa viikkasi vaatteeni ja siivosi huoneeni aamulla herättyään. Heillä on käytöstavat kohdillaan. Suomalaiset naiset eivät minua enää kiinnosta, Reetu mietiskelee.

Frederik Thaimaassa
Thaimaan Hua Hinissä paikalliset naiset piirittivät Reetua. – Nämä ovat kuitenkin paljon rauhallisempia kuin vietnamilaiset, Reetu naurahtaa.

 

Teksti:Joni Soila
Kuvat:Joni Soila
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!