fbq
Fitnesstähti Mari Valosaari ja salaperäinen uusi rakas Cowboy: Avoliitto - "Ihana jakaa sinun kanssa nyt myös koti!" Katso kuva! | Seiska
Uutiset
25.08.2020 10:01
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Mari Valosaari
Fitnesstähti Mari Valosaari ja salaperäinen uusi rakas Cowboy: Avoliitto - "Ihana jakaa sinun kanssa nyt myös koti!" Katso kuva!
Uutiset
25.08.2020 10:01
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Fitnesstähti ja kilparatsastaja Mari Valosaari ja hänen salaperäinen uusi rakkaansa ovat muuttaneet saman katon alle. Mari julkaisi ilouutisen sosiaalisessa mediassa kippistelykuvan kera.

Marin mysteerimies kulkee nimellä Cowboy, ja heitä yhdistääkin rakkaus hevosurheiluun. Heinäkuussa pari vaihtoi kihlasormukset.

Lue myös: Kihlat! Mari Valosaari löysi cowboyn elämäänsä - katso kuva upeasta sormuksesta!

- Yhteenmuutto. Ihana jakaa sinun kanssa nyt myös koti. Oon todella onnellinen ja kiitollinen että tulit mun elämään. Tästä jatkuu meidän tarina taas uudella sivulla, Mari hihkuu onnesta Instagram-tilillään.

Marin rakas kävi välittömästi kommentoimassa postausta sydämillä, mutta miehen oma Instagram-tili on yksityinen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I said yes ❤️💍 #isaidyes @appaloosa.cowboy_wannabe

A post shared by Mari Valosaari | Influencer (@marivalosaari) on

Mari erosi laulaja Jontte Valosaaresta lopullisesti vuoden 2019 alussa kuuden avioliittovuoden jälkeen. Ex-parilla on kaksi yhteistä lasta, Mila ja Mio.

Lue myös: Jontte ja Mari Valosaari: lopullinen avioero!

Mari kertoi viime jouluna Seiskalle, että avioero Jontesta on henkisesti selätetty. Exät ovat hyvissä väleissä keskenään ja jouluakin oli vietetty, lasten takia, yhdessä. 

- Nyt kaikki ovet ovat auki! Viime kesällä sanoin, etten ole valmis uuteen suhteeseen. Erosta on kuitenkin nyt mennyt jo pitkä aika, joten olen valmis, kun oikea tyyppi tulee vastaan, Mari kertoi.

Lue myös: Jontte Valosaaresta eronnut Mari Valosaari: Hain apua terapiasta!

Myös Jontte Valosaari muutti taannoin ja remontoi parhaillaan uutta kotiaan Siuntiossa.

 

Lue myös: Jontte Valosaari palasi sinkkumarkkinoille – romanssi tv:stä tutun poliisin kanssa kariutui: "Paukut eivät riittäneet"