fbq
Suru on varjostanut Mari Valosaaren jouluja 10-vuotiaasta lähtien: Olen itkenyt joka joulu! | Seiska
Uutiset
23.12.2019 08:16
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus
Mari Valosaari
Suru on varjostanut Mari Valosaaren jouluja 10-vuotiaasta lähtien: Olen itkenyt joka joulu!
Uutiset
23.12.2019 08:16
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus

Keväällä eronnut fitness-kaunotar ja juontaja Mari Valosaari on sopinut ex-miehensä, laulaja-palomies Jontte Valosaaren kanssa, että viettää joulun parin lasten kanssa.

- Lähdemme joulunviettoon äitini luokse Pohjanmaalle! Jontella on rakennushommat kesken, joten hänen on parempi ottaa lapset joulunviettoon ensi vuonna, kun uusi koti on valmis. Uskon, että minulle tulee olemaan kova paikka olla erossa lapsista ensi jouluna, Mari kertoo.

Vaikka Mari on päässyt avioeron yli, hän myöntää miettineensä joulun alla suhteensa päättymistä. 

- On ikävää, että perhe on jakaantunut kahtia. En haluaisi tätä vieläkään, mutta uskon tämän olevan meille paras ratkaisu. 

Lapsuudesta lähtien Marin joulunviettoon on liittynyt surua, sillä hän menetti isänsä 10-vuotiaana. Isä kuoli vain muutamaa viikkoa ennen jouluaattoa. 

- Isän takia on tullut joka joulu itkettyä! Tänä jouluna tulee itkettyä monestakin syystä, sekä isän että avioeron takia. Odotan kauhunsekaisin tuntein joulua. 

Avioerosta huolimatta mennyt vuosi herättää Marissa positiivisia uuden alun tunteita. Hän ei missään vaiheessa ajatellut elämän päättyvän eroon. 

- Nyt kaikki ovet ovat auki! Kesällä sanoin, etten ole valmis uuteen suhteeseen. Erosta on kuitenkin nyt mennyt 9 kuukautta, joten olen valmis, kun oikea tyyppi tulee vastaan.