Skip to main content
Maria Mustonen ei pääse vapaaksi takuita vastaan.

Filippiineillä pidätetty missi Maria Mustonen ei vapaudu takuita vastaan – virunut karussa vankilassa jo kuukauden!

Miss Helsinki -kilpailusta tuttu Maria Mustonen on virunut jo yli kuukauden päivät vankilassa Manilan esikaupunkialueella Filippiineillä. Maria päätyi pahamaineiseen Camp Bagong Diwan vankilaan jouduttuaan pidätetyksi asunnosta, jossa oli säilytetty huumausaineita. Asunnossa oleskellut filippiiniläinen mies on tunnustanut käyttäneensä huumeita, mutta kiistää olevansa huumekauppias.

Hän on Filippiineillä pidätetty suomalaismissi: Maria Mustonen on häikäisevä kaunotar!

Tutkinta päättyi

Monissa Aasian maissa on mahdollista päästä pidätyksen jälkeen odottamaan oikeudenkäyntiä vapaana. Filippiinien poliisin huumevalvontayksikön johtaja Derrick Carreon, kuitenkin kertoo, että tällainen takuita vastaan vapautuminen ei ole Marian tapauksessa mahdollista.

Tässä vankilassa Maria Mustonen viruu Filippiineillä - mikä murju!

– Epäilty rikos on sen tyyppinen, ettei takuita voida myöntää. Tapaus on tutkittu ja siirretty meiltä eteenpäin seuraavalle tasolle oikeusjärjestelmässämme. En tiedä asian etenemisestä tämän jälkeen, Carreon kertoo Seiskalle.

Vankila, jossa Maria Mustonen on.

Ei muita suomalaisia

Maria Mustosen mahdollisesta osallisuudesta huumekauppaan ei poliisi ole antanut mitään konkreettista näyttöä. Myöskään Derrick Carreon ei suostu avaamaan tapausta Seiskalle tarkemmin.

Pidätetty Maria Mustonen eli luksuselämää Filippiineillä: liikemiespuoliso ja oma autonkuljettaja!

Filippiinien huumelainsäädäntö on erittäin tiukka ja vankilat ovat täynnä huumerikoksista epäiltyjä ja tuomittuja. Marian kanssa samassa vankilassa ei ole muita suomalaisia. Sen sijaan Ruotsin ja Belgian kansalaisia on vankilaan teljetty.

Mitään syytettä Mariaa vastaan ei ole nostettu.


Teksti:
Joni Soila
Kuvat:
Seiskan toimitus ja All Over Press

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!