fbq
Telkkari
24.08.2019 21:06
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Timo Korhonen
Elastinen
Elastiselta paljastus Vain elämää -kuvauksista: Lauri Tähkä valvotti pitkälle yöhön asti – ”Kävimme herkimmät asiat saunan lauteilla!”
Telkkari
24.08.2019 21:06
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Timo Korhonen

Räppäri Elastinen, 38, nähdään tänä syksynä alkavan Vain elämää -sarjan all stars -kaudella. Tunnelma kuvauksissa oli huomattavasti rennompi kuin vuonna 2014, jolloin räppäri osallistui sarjaan ensimmäisen.

– Totta kai ensimmäisellä kaudella tunnelmaan vaikutti Paula Koivuniemen ja Vesa-Matti Loirin läsnäolo. He ovat kuitenkin suomalaisen pop-kulttuurin kuningas ja kuningatar. Vaikka tuolloin kukaan ei sitä ääneen sanonutkaan, katsoimme heihin ylöspäin, mikä vaikutti samalla huumoriin, Elastinen kertoo Seiskalle.

Lue lisää: Jättiyllätys Vain Elämää -tähdissä! Elastisen lisäksi mukana myös toinen suosikkiräppäri - katso!

Tuleva kausi kuvattiin kesäkuussa Hirvensalmen Satulinnassa. Pitkien kuvauspäivien jälkeen artistit nauttivat toistensa seurasta.

Lauri Tähkä lämmitti kolmen hengen saunan, johon änkeydyimme kaikki samaan aikaan. Lauri selviää pienillä yöunilla, joten hän oli kova valvottamaan meitä. Kameroiden sammuttua kävimme kaikki herkimmät asiat saunan lauteilla.

Lue myös: VilleGallen paljastus Vain elämää -kulisseista - tämän vuoksi avausesitys katkaistiin kesken kaiken: "Se oli hirveä hetki!"

Vain elämää
Syksyn Vain elämää -kaudella mukana ovat Samu Haber (vas.), Antti Tuisku, Elastinen, Paula Vesala, Maija Vilkkumaa, Lauri Tähkä, Erin Anttila ja VilleGalle. – Tulevalla kaudella nähdään artisteja, jotka tekevät itse kappaleensa. Minun oli helppo tehdä muiden tuotannoista omat valintani. Jokainen suoritus on toinen toistaan parempia, Elastinen hehkuttaa.