Katso kuvat!

Ex-missi Tarja Smura arvioi Miss Suomi -finalistit: Hänessä on eniten ainesta Miss Suomeksi – kuumat alusasukuvat!

Uutiset | 14.09.2018 15:01

Vuoden 1993 Miss Suomi Tarja Smura antoi Seiskalle tiukan arvion Miss Suomi -finalisteista.

1. Milla-Mari Waismaa, 23

Milla-Mari Waismaa

170cm, 56kg, 82-64-94

Tarjan arvio: Tasapainoinen jalat maassa -luonne, rauhallinen ja miellyttävä. Fiksu ja asioissaan jämpti. Hän muistuttaa kasvoista Tuula Polvi-Porttia kuvissa, ei ehkä niinkään luonnossa. Mielenkiintoiset silmät, ja kaunis hymy. Realistinen suhtautuminen julkisuuteen. Kaunis perinteinen missityyppi, pituudessa jää kuitenkin uupumaan.

Lue myös: Uhkea missifinalisti Milla-Mari on kokenut julkisuuden varjopuolen: Miehiltä ahdistavia viestejä ja kuvia! Katso uusi upea bikinikuva!

2. Jenna Ruohola, 26

Jenna Ruohola

169cm, 53kg, 80-60-90

Tarjan arvio: Maanläheinen realisti. Vakuuttavat vuorovaikutustaidot ja tilannetaju. Rohkean oloinen ja uskaltaa ottaa kantaa arempiinkin aiheisiin. Hyvin suorapuheinen. Herättää varmasti median kiinnostuksen. Kaunis naapurityttömäinen hymy, tähtisilmä. Hyvin siro ja tyttömäinen vartaloltaan, pituus harmittava.

Lue myös: Missifinalisti Jenna paljastaa hurjimman tempauksensa!

3. Alina Voronkova, 23

Alina Voronkova

170cm, 58kg, 86-65-96

Tarjan arvio: Erittäin sanavalmis ja puhelias. Ei jännitä, vaan esittää asiansa varmasti ja hyvin. Rohkea ja kokeilunhaluinen. Terveiden elintapojen puolestapuhuja, vaikeuksista voittoon -esimerkki. Kansainvälinen maailmanmatkaaja. Muuntautumiskykyinen. Aidon ja tasapainoisen oloinen, sporttinen nainen. Valokuvauksellinen, muistuttaa kasvoista Joanna Kuvajaa.

Lue myös: Missi Suomi -finalisti Alina avautuu suhteestaan kiekkoilijaan – miehen kiekkoura vei vuodeksi Aasiaan: Asuimme Kiinassa hulppeassa asunnossa!

4. Janina Koskinen, 21

Janina Koskinen

173cm, 63kg, 88-69-93

Tarjan arvio: Valloittava hymy. Kuvat eivät ehkä anna täyttä oikeutta. Muistuttaa kasvoiltaan Tiina Viertoa ja Nina Autiota. Reipas ja iloinen. Sensuelli brunetti. Kilpaurheilijatausta, varman oloinen ja kokenut esiintyjä. Vartalo kestää katseet.

Lue myös: Seiska esittelee Miss Suomi -finalistit: tällaisiin kohuotsikoihin he uskovat päätyvänsä!

5. Eevi Ihalainen, 18

Eevi Ihalainen

177cm, 60kg, 85-66-95

Tarjan arvio: Ihastuttava ja vakuuttava kisan nuorimmainen. Raikas tuulahdus! Esittää asiansa suoraan ja vilpittömästi eikä kaihda katsetta. Mielipiteiltään ikäistään varmempi ja järkevä nuori nainen. Periaatteellinen, ja arvot kohdillaan: ahkeruus ja korkea työmoraali. Haluaa inspiroida muita. Realistinen suhde Miss Suomi -titteliin. Eli näkee voiton työtehtävänä, josta voi päästä pitkälle ja moniin eri alan töihin. Näyttävä neitokainen ja pituutta riittää.

Lue myös: Miss Suomi -finalisti Eevi Ihalainen tapasi Tarja Smuran: Hänen seurassa tuli kotoinen olo!

6. Emilia Anttikoski, 23

Emilia Anttikoski

174cm, 56kg, 82-65-95

Tarjan arvio: Persoonalliset kasvot. Hyvä keskustelemaan. Paljon mielipiteitä ja periaatteita. Siroluinen ja suloinen keijukaismainen olemus. Vahva taistelija, jolla rohkeutta kääntää elämänsä suunta. Miss Suomena haluaisi olla paljon esillä näkyvänä naisten roolimallina. Uskoo omaan persoonaansa ja aitouteen.

Lue myös: Oho! Miss Suomi -finalisti Emilia Anttikoski kieltäytyi alusvaatekuvista: Se on periaate!

7. Erika Helin, 24

Erika Helin

177cm, 66kg, 97-67-96

Tarjan arvio: Naisellinen ja muodokas nainen, joka ei jää huomiotta. Määrätietoinen ja esittää ehkä liiankin itsevarmaa. Todellinen heittäytyjä, osallistunut reality-sarjaan. Huomionhakuinen eikä häpeile sitä vaan päinvastoin. Herkkyys ja empatia tasapainottaa. Vakava suhtautuminen Miss Suomen tehtäviin: osaa etikettisäännöt. Vartaloltaan, hartia–lantion mittasuhteiltaan ihanteellinen.

Lue myös: Miss Suomi -finalisti Erika Helin myöntää suhteen tunnettuun räppäriin: Tapasimme pian Paratiisihotelli-sarjan kuvausten jälkeen!

8. Mirella Merivirta, 25

Mirella Merivirta

173cm, 65kg, 86-69-99

Tarjan arvio: Urheilullinen timmikroppainen suklaasilmä. Pakkaus kovaa treeniä ja ihmisläheistä pohdiskelijaa. Sisäinen hyvinvointi ja kasvaminen ihmisenä tärkeintä. Osallistunut aikaisemmin, mutta eteneminen kaatui jännitykseen, nyt kehittänyt huimasti puhe-esiintymistään. Haluaisi olla esimerkkinä terveistä elämäntavoista ja inspiroida muita. Kantaa huolta somen kautta hämärtyneestä todellisuudesta erityisesti nuorten ja nuorten naisten kohdalla. Sopusuhtainen ja miellyttävä.

Lue myös: Eronnut Miss Suomi -finalisti Mirella Merivirta on tähän saakka kieltäytynyt alusvaatekuvista:  Se on pyhä asia, jonka olen halunnut säästää vain miehelleni!

9. Jenny Lappalainen, 23

Jenny Lappalainen

179cm, 62kg, 89-67-97

Tarjan arvio: Pitkänhuiskea, reipas ja hyvin peruspositiivinen kasvoiltaan eloveenatyyppinen neito. Kilpauimaritausta, joka näkyy kropassa. Elämänkokemusta ulkomaan vuosilta, ja varmasti pärjää tilanteessa kuin tilanteessa. Herttainen ja arvostaa tasapainoista lapsuuttaan ja kodista saamiaan arvoja. Saa päät kääntymään vaaleudellaan ja pitkíllä säärillä.

Lue myös: Miss Suomi -finalisti Jenny Lappalainen pudotti lyhyessä ajassa viisi kiloa – näin se tapahtui!

10. Ellinoora Myötyri, 21

Ellinoora Myötyri

179cm, 64kg, 88-69-96

Tarjan arvio: Hänessä on eniten ainesta Miss Suomeksi. Kaunis silmiin yltävä hymy, luonnollisen kaunis. Kuvat eivät tee oikeutta. Järkevä, empaattinen ja tasapainoinen nuori nainen. Yllätti ystävänsä hakeutumalla kisoihin, kun "on niin maanläheinen ja tavallinen”. Realistinen ja mutkaton suhtautuminen itseensä, kaihtaa muotteja ja kannustaa hyväksymään itsensä sellaisena kuin on. Vastuuntuntoinen ja todella miellyttävä nuori nainen. Hänestä tulee mieleen Susanna Laine.

Lue myös: Miss Suomi 2018 -finalistit tihkuvat seksiä bikineissä! Katso kuvat!

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Pasi Murto ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!