Katso kuva!

Uhkea missifinalisti Milla-Mari on kokenut julkisuuden varjopuolen: Miehiltä ahdistavia viestejä ja kuvia! Katso uusi upea bikinikuva!

Uutiset | 11.09.2018 14:33

Miss Suomi -finalistit ovat parhaillaan kuvausmatkalla Turkin Alanyassa. 

LUE LISÄÄ: MISS SUOMI -FINALISTIT KUVAUSMATKALLE TURKKIIN – KAUNOTTARET KERÄSIVÄT KATSEITA LENTOASEMALLA! KUVA!

Miss Suomi -finalisti Milla-Mari Waismaa, 23, on kokenut jo julkisuuden varjopuolen. 

- Miehiltä tulee epäilyttäviä ja loukkaavia viestejä, kuten alastonkuvia ja osa on kysynyt suoraan, paljonko otan rahaa seksistä. Niitä on kuitenkin tullut aina, enkä koe niitä kauhean ahdistavaksi, koska olen välittämättä niistä. En voisi koskaan tavata miestä, joka laittaa minulle sellaisia kuvia, liiketaloutta opiskeleva Milla-Maria kertoo Seiskalle.

KATSO MYÖS: MISS SUOMI -FINALISTIT RIISUIVAT: POSEERAAVAT SENSUELLEINA PITSIALUSVAATTEISSA - HÄNELLÄ ON IHANTEELLISIN MISSIVARTALO! KATSO KUVAT!

Sinkkuna viihtyvän Milla-Marin kolme vuotta kestänyt suhde päättyi eroon viime keväänä.

- Haluan tällä hetkellä keskittyä itseeni. Olemme hyvissä väleissä entisen poikaystäväni kanssa. Jokainen suhde opettaa, eikä minulla ole jäänyt katkeria fiiliksiä ex-rakastani kohtaan. Oli ihan kiva viettää sinkkukesä, Milla-Mari kertoo. 

Vanhemmat ovat kannustaneet Milla-Maria Miss Suomi -taipaleen aikana. Missikaunotar oli 10-vuotias, kun hänen vanhempansa erosivat.

- Vanhempien ero ei ollut minulle suuri juttu, enkä ole kokenut siitä haittaa. En ottanut sitä kovinkaan raskaasti. Minulla oli kaksi kotia, jossa asuin.

 

Milla-Mari ja Jenny
Milla-Mari nautti Turkin lämmöstä hotellin uima-altaalla missifinalisti Jenny Lappalaisen kanssa.

 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Petri Voutilainen
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!