fbq
Uutiset
20.03.2018 14:40
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Timo Korhonen
Marko Lönnqvist tekee uutta kirjaa.
Ex-gangsteri Marko Lönnqvist suunnittelee jo uutta kirjaa – rikollinen menneisyys ei jätä rauhaan: ”Kytät katkeria, että tienaan paljon heitä enemmän!”
Uutiset
20.03.2018 14:40
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Timo Korhonen

Ex-gangsteri Marko Lönnqvist, 41, on toipunut hyvin viime vuonna saamistaan kahdesta sydänkohtauksesta ja aivoinfarktista, joiden takia hän taisteli teho-osastolla hengestään.

Lue myös: Mikä muodonmuutos! Kuoleman porteilla käynyt ja 40 kiloa kuihtunut ex-gangsteri Marko Lönnqvist käy taas salilla: 10 kiloa tuli pelkkänä lihaksena – kuvat!

Marko on aloittanut taas harjoittelun kuntosalilla. Tosin nykyään hän antaa raudalle kyytiä ilman dopingia.

Lue myös: ”Väsyneenä jopo ei seiso!” – Koomasta toipunut ex-gangsteri Marko Lönnqvist antaa raudalle taas kyytiä: kuntosali-into palasi lujana!

Uusi kirja tekeillä

Markolla on suunnitteilla jatko-osa Elämäni gangsterina -elämäkerralleen. Työnimellä Elämäni mediah*orana kulkeva kirja käsittelisi elämää vankilasta vapautumisen jälkeen sekä hänen saamaansa mediahuomiota. Sen toimittaa ensimmäisen tavoin rikostoimittaja ja kirjailija Jarkko Sipilä.

– Moni ei tiedä, että kirjoitin ensimmäisen kirjan itse. Sipilä vain oikoluki sen.

Lue myös: Marko Lönnqvistin poikkeuksellisen hurja paljastus: Käytin dopingiin 1400 euroa kuussa!

Seuraava kirja on jo ajatuksen tasolla valmis.

– En kuitenkaan vielä pysty kirjoittamaan niin nokkelaa tekstiä kuin ennen koomaa.

Marko on mukana myös kirjaprojektissa, joka kertoo prätkäjengielämästä naisen näkökulmasta.

Tienestit ärsyttävät

Rikollinen menneisyys ei jätä Markoa rauhaan. Seiska uutisoi noin kuukausi sitten, että Markoa epäillään törkeästä varkaudesta. Hän oli ollut mukana, kun hänen kaveriltaan löydettiin varastettuja lounasseteleitä.

Lue myös: Marko Lönnqvist epäiltynä törkeästä varkaudesta: Ateria varastetuilla lounasseteleillä – ”Olin väärässä paikassa väärään aikaan!”

Rikosepäily tuskin johtaa mihinkään, ja Markon mukaan kyse on menneisyyden aiheuttamista ennakkoluuloista. Poliisipartiot pysäyttävät hänet lähes poikkeuksetta kohdatessa, ja putkaan hän joutuu tavallista kansalaista huomattavasti helpommin

– Välttelen poliiseja. Veikkaan, että kytät ovat katkeria siitä, että entinen rosvo tienaa paljon heitä enemmän ihan laillisesti!

Marko kertoo tienanneensa 45 000 kappaletta myyneellä elämäkerrallaan yli 100 000 euroa.

KATSO: Ex-gangsteri Marko Lönnqvistille ei jäänyt pysyviä vammoja sairaskohtauksesta: tämän kooma opetti - video!