Marko Lönnqvist avautuu dopingin käytöstä.

Marko Lönnqvistin poikkeuksellisen hurja paljastus: Käytin dopingiin 1400 euroa kuussa!

17.03.2018 09:11

Ex-gangsteri Marko Lönnqvist taisteli elämästään viime vuoden lopulla teho-osastolla saatuaan kaksi sydänkohtausta ja aivoinfarktia. Hän oli koomassa kuukauden ja makasi sairaalassa kaikkiaan lähes kaksi kuukautta.

Lue myös: Mikä muodonmuutos! Kuoleman porteilla käynyt ja 40 kiloa kuihtunut ex-gangsteri Marko Lönnqvist käy taas salilla: 10 kiloa tuli pelkkänä lihaksena – kuvat!

Marko on yksi harvoista julkkiksista, joka on julkisesti kertonut hormonien käytöstään. Dopingaineet edesauttoivat perinnöllistä alttiutta verisuonien tukkeutumiseen, joka aiheutti hänen sairaskohtauksensa. Hän avautuu Seiskalle dopinghistoriastaan, joka alkoi vuonna 2000.

– Tiesin, ettei siitä ole paluuta. Tein ojentajalihasliikkeitä 70 kilolla ja ihmettelin, kun seuraavalla viikolla 80 kiloa ei tuntunut miltään. Laitoin 90 kiloa, eikä sekään tuntunut miltään. Ihmettelin mitä tapahtuu ja jäin heti koukkuun.

Lue myös: Näin Marko Lönnqvistin järkyttävä päivä eteni: sydän pysähtyi kahdesti – Elziera-rakas: Olin varma Markon kuolemasta!

Marko käytti aineita kuten Dianabol, Winstrol, Deca Durabolin, Sustanon, testosteroni Enanthate, Primobolan, Trenbolone ja kasvuhormoni. Pahimmillaan niihin meni 1 400 euroa kuussa. Käyttö loppui vasta sairaskohtaukseen.

Vaikka aineet ovat menneisyyttä, ei hän tuomitse niitä täysin.

– Minusta pitäisi olla itsestään selvää, että kun mies täyttää 35 tai 40 vuotta, hänelle määrätään hormonikorvaushoito, koska luontainen hormonituotanto laskee.

Lue myös: Kuukausi koomassa vei ex-gangsteri Marko Lönnqvistiltä 30 kiloa, tältä hän näyttää nyt - kuvat! ”Opettelin uudestaan puhumaan ja kävelemään!”

– Suostuisin vieläkin korvaushoitoon, mutta se on täysin eri juttu kuin niiden vetäminen järjettömissä määrin.

Ainoa asia, josta Marko ei halua puhua, on hormonien käyttö vankilassa. Konnien lait pätevät ex-konniinkin, eikä tietyistä asioista puhuta.

Teksti: Sami Sinokki
Kuvat: Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!