Uutiset

Ex-formulatähti Mika Salo löysi rauhan Henna-rakkaansa viereltä: ”Tällaisessa työssä on oltava luotettava puoliso!”

20.11.2019 18:03

Aktiivivuosien jälkeen entinen Formula 1 -kuljettaja Mika Salo on ottanut ilon irti vapaudestaan. Vaikka hän viettää yli 200 päivää vuodessa matkoilla, kiire ja aikaeropaineet ovat takana päin. Mika on löytänyt rauhan naisystävänsä Henna Pihlajan viereltä.

– Tällaisessa työssä on oltava luotettava puoliso, jonka kanssa on kiva olla. Urani oli yksinäistä, kun istuin yksin tuhansia tunteja lentokoneessa ja hotelleissa. Nyt minulla on sellainen ihminen, jonka kanssa pystyn jakamaan tämän kaiken.

Mika nauttii F1-eläkeläisen elämästä naisystävänsä Henna Pihlajan kanssa.
Mika nauttii F1-eläkeläisen elämästä naisystävänsä Henna Pihlajan kanssa.

 

Max-poika seuraa jalanjälkiä!

Formulaura teki Mika Salosta miljonäärin, mutta raha ei saa olla liian tärkeää.

– Se on tuonut elämääni turvallisuutta, koska työssäni ei ole eläkettä. Minulle on tärkeää, että voin jonakin päivänä antaa omaisuuteni eteenpäin lapsilleni.

18-vuotis Max Salo aloitti tänä vuonna uransa pikkuformuloissa.
18-vuotis Max Salo aloitti tänä vuonna uransa pikkuformuloissa.

 

Yksi perillisistä on 18-vuotias Max, joka luo tällä hetkellä formulauraa.

– Hänellä ei ole karting-taustaa, joten hän on kisakavereita 10 vuotta jäljessä. Max on tajunnut, kuinka paljon edessä on työtä. Uskon, että pystyn auttamaan häntä aika paljon eteenpäin.

Mika arvelee pojan oppineen ajamista videopeleistä. Mikakin meni tokiolaiseen pelihalliin, kun hänellä oli vain viikko aikaa valmistautua ensimmäiseen F1-kisaansa.

– En ollut koskaan ajanut läppävaihteisella autolla. Japanissa pelasin ensimmäistä kertaa videopelejä, jotta saisin vaihteiden toiminnasta edes jonkinlaista ideaa. Hätä keinot keksii!

Teksti:Juha Nurmi
Kuvat:Seiskan arkisto ja SMP Racing
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!