fbq
Uutiset
15.05.2018 09:15
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: All Over Press
Sami Salo on mukana kiinteistöpääomarahastossa.
Ex-NHL-tähti Sami Salolla miljoonia euroja tahkoava rahastobisnes – yhtiössä mukana myös toinen jääkiekkolegenda!
Uutiset
15.05.2018 09:15
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: All Over Press

Puolustaja Sami Salo, 43, päätti pitkän NHL-uransa vuonna 2014 taalaliigan pudotuspeleissä sattuneeseen käsivammaan. MTV:n laskelmien mukaan Sami tienasi urallaan lähes 25 miljoonaa euroa.

Uransa jälkeen Sami palasi kotikaupunkinsa Turun seudulle, ja samalla sulkeutuivat myös NHL:n dollarihanat. Vuoden 2016 verotietojen mukaan Samilla ei ollut lainkaan ansiotuloja. Pääomatuloja hän tienasi keskiverto duunarin palkan verran, eli reilu 33 000 euroa.

Lue myös: Ex-NHL-tähti Sami Salon tulot romahtivat: myy ökyautoaan päätähuimaavalla hinnalla – kuva!

Sijoittaa kiinteistöihin

Täysin tyhjän päälle Sami ei suinkaan uransa jälkeen jäänyt. Hän on mukana AKR tuotto II -nimisessä kiinteistöpääomarahastossa. Samassa yhtiössä on mukana myös maalivahtilegenda Niklas Bäckström. Yhtiö on äärimmäisen kannattava, sillä viimeisimmän tilinpäätöksensä mukaan se teki järisyttävät yli 3,78 miljoonan voitot 2,79 miljoonan euron liikevaihdolla. Yrityksellä on myös yli 16 miljoonaa euroa omaa pääomaa.

Lue myös: Niklas Bäckströmin ja Peter Aholan miljoonatalosotkussa yllätyskäänne: yli 100 000 euron kanne peruttiin!

Lisäksi Sami on ehtinyt toimia nuorten jääkiekkomaajoukkueen apuvalmentajana ja toimii yhä kasvattajaseuransa TPS:n puolustajien peluutuksesta vastaavana valmentajana. Valmennuspestin ansiotulot eivät vielä näy vuoden 2016 verotuksessa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »