fbqEronnut Susanna Indrén kiistää Samulin hurjat väitteet: En missään nimessä käytä huumeita! | Seiska
Susanna Indren vastaa Samulin väitteisiin.

Eronnut Susanna Indrén kiistää Samulin hurjat väitteet: En missään nimessä käytä huumeita!

Uutiset | 03.04.2020 18:00

Näyttelijä Susanna Indrén, 53, ja häntä 26 vuotta nuorempi aviomiehensä Samuli poseerasivat vielä viime viikolla Seiskalle onnellisina. He kertoivat palanneensa viimesyksyisen eron jälkeen yhteen.

Lue myös: Kohupari Susanna Indrén ja Samuli-rakas avautuvat yhteenpaluusta ja tulevasta oikeudenkäynnistä – katso video!

Pian yhteishaastattelun jälkeen Samuli otti yhteyden Seiskaan ja halusi kertoa pariskunnan ajautuneen rajuun riitaan asunnollaan Helsingin Jätkäsaaressa.

– Susanna uhkasi ystävänsä kanssa katkoa sormeni, joten pakenin keskellä yötä asunnostamme ja soitin poliisit paikalle, Samuli kertoo.

Samulin mukaan asunnossa oli riidan aikana hänelle täysin vieras mies, jolla oli hallussaan laittomia päihteitä.

Lue lisää: Kohuparin raju riita! Susanna Indrénin Samuli-rakas hälytti poliisit: Susanna uhkasi katkoa sormeni!

Seiska tavoitti Susannan, jolla oli hyvin erilainen näkemys riitaisasta illasta. Hän on tilanteesta hämillään.

– En missään nimessä ole uhannut katkoa Samulin sormia. Ajauduimme riitaan, kun hän tuli keskellä yötä kotiimme tuntemattoman miehen kanssa. Samuli jaksaa olla muutaman viikon kiva ja suloinen, jonka jälkeen sekoaa täysin, Susanna sanoo.

Oletteko vielä yhdessä?

– Tämän jälkeen en ole enää valmis muuttamaan Espanjaan, minne Samuli on houkutellut minua mukaan jo pitkään. Suhteemme ei ole ollut mitenkään helppo. Samulilla on myös pahoja rahaongelmia, joten hän myi kännykkänsä 20 eurolla asematunnelissa, Susanna paljastaa.

Lue myös: Kohupari Susanna Indrén ja Samuli selvittävät sotkujaan oikeudessa – ”En ole varastanut rahaa!”

Susanna on tuttu muun muassa Salattujen elämien Jaana Niemisen roolistaan vuosituhannen alussa. – En ole uhannut katkoa Samulin sormia, hän vakuuttaa Seiskalle.
Susanna on tuttu muun muassa Salattujen elämien Jaana Niemisen roolistaan vuosituhannen alussa. – En ole uhannut katkoa Samulin sormia, hän vakuuttaa Seiskalle.

 

Oliko asunnossanne mies, jolla oli laittomia päihteitä?

– Olen saanut kuvan, että Samuli haluaisi kertoa teille, että olisin käyttänyt amfetamiinia. Se ei pidä alkuunsa paikkaansa. En ole missään nimessä käyttänyt huumeita, se on kuvottava ajatus.

Samulin mukaan hän kuskaa sinulle alkoholia sadoilla euroilla kuukaudessa.

– Ne ovat täysin perättömiä väitteitä. Samuli käyttää ruokaan ja normielämiseen tarkoitettuja rahoja omiin menoihinsa. En haluaisi Samulia missään nimessä mustamaalata, vaan toivon sydämeni pohjasta hänen parantuvan.

Missä jamassa alkoholinkäyttösi on?

– En voi sanoa olevani absolutisti, mutta en sitä käytäkään.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!