Kohupari Susanna Indrén ja Samuli selvittävät sotkujaan oikeudessa – ”En ole varastanut rahaa!”

Uutiset | 28.03.2020 07:41

Salatut elämät -sarjastakin tuttu näyttelijä Susanna Indrén, 53, ja hänen 26 vuotta nuorempi aviomiehensä Samuli erosivat viime elokuussa riitaisasti. Susanna väitti Samulin käyttäneen salaa hänen luottokorttejaan 40 000 euron edestä ja jääneen kiinni uskottomuudesta.

Nyt kohuparin välit ovat lämmenneet, ja Samuli on muuttanut kaikessa hiljaisuudessa takaisin Susannan luokse Helsingin Jätkäsaareen.

Lue myös: Kohupari oikeuteen! Näyttelijä Susanna Indrén ja Samuli-rakas palasivat yhteen – tekivät toisistaan rikosilmoitukset!

Yhteenpaluusta huolimatta pariskunta on ajautumassa vielä tänä vuonna oikeuden eteen. Susanna on tehnyt rikosilmoituksen luottokorttiensa väärinkäytöstä, ja Samuli puolestaan syyttää Susannaa kunnianloukkauksesta. Samuli kiistää käyttäneensä Susannan luottokortteja.

– Susanna on varmastikin maksanut enemmän elämästämme ulkomaanreissuilla, koska hän tienaa paremmin kuin minä. En ole kuitenkaan varastanut häneltä rahaa. Susannan perättömät väitteet ovat saaneet minut tekemään rikosilmoituksen kunnianloukkauksesta.

– En ole väärinkäyttänyt Susannan luottokortteja, Samuli toteaa.
– En ole väärinkäyttänyt Susannan luottokortteja, Samuli toteaa.

 

Lue myös: Susanna Indrénin kanssa yhteen palannut Samuli: Lennän riitojen päätteeksi ulos kodistamme!

Rakastavaiset uskovat oikeudenkäynnin vahvistavan parin suhdetta.

– Tulevasta oikeudenkäynnistä keskusteleminen on vain lähentänyt meitä. Aika näyttää, miten se vaikuttaa suhteeseemme, Samuli sanoo.

– Totta kai asiat pitää selvittää, mutta en voi omalta osaltani kommentoida tulevaa oikeudenkäyntiä salassapidettävien tietojen takia, Susanna sanoo.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!