Kohuparin raju riita! Susanna Indrénin Samuli-rakas hälytti poliisit: Susanna uhkasi katkoa sormeni!

Uutiset | 02.04.2020 07:04

Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Susanna Indrén, 53, ja häntä 26 vuotta nuorempi aviomiehensä Samuli poseerasivat vielä viime viikolla Seiskalle onnellisina. He kertoivat palanneensa viimesyksyisen eron jälkeen yhteen.

Lue myös: Kohupari oikeuteen! Näyttelijä Susanna Indrén ja Samuli-rakas palasivat yhteen – tekivät toisistaan rikosilmoitukset!

Pian yhteishaastattelun jälkeen Samuli otti yhteyden Seiskaan ja halusi kertoa pariskunnan ajautuneen rajuun riitaan asunnollaan Helsingin Jätkäsaaressa.

– Riita sai alkunsa nimittelystä. Susanna haukkui minua iilimadoksi, joka ei osaa siivota tai kykene maksamaan vuokria. Myöhemmin tilanne äityi siihen pisteeseen, että Susanna uhkasi ystävänsä kanssa katkoa sormeni, joten pakenin keskellä yötä asunnostamme ja soitin poliisit paikalle, Samuli kertoo.

Lue myös: Kohupari Susanna Indrén ja Samuli-rakas avautuvat yhteenpaluusta ja tulevasta oikeudenkäynnistä – katso video!

"Asunnolla huumeita"

Samulin mukaan asunnossa oli riidan aikana hänelle täysin vieras mies, jolla oli hallussaan laittomia päihteitä. Hän painottaa, ettei itse koskenut illan aikana muuhun kuin alkoholiin.

Samulin mukaan kohuparin suhde on nyt ohi.

– Olen muuttanut ystävälleni, jonka luona olen asunut aiempien erojemme aikana. Olen ollut sen verran järkyttynyt välikohtauksen jälkeen, etten ole saanut nukuttua, hän huokaa.

Lue Susannan kommentit Samulin väitteisiin torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!