Katso kuvat!

Paparazzi iski: Antero Vartia ja juontajakaunotar Sonja Kailassaari romanttisilla treffeillä – flirttailevia katseita ja yöjatkot Sonjan luona, kuvat!

Uutiset | 03.10.2017 07:25

Kansanedustaja Antero Vartia ja tv-juontaja Sonja Kailassaari nauttivat yhteisen illallisen ravintola Kuurnassa Helsingin Kruununhaassa viime viikon tiistaina. Kahden julkkiksen ilmestyminen kynttiläillalliselle pieneen ja romanttiseen ravintolaan herätti luonnollisesti muiden ruokailijoiden mielenkiinnon.

Antero Vartia ja Sonja Kailassaari

Seiskan paparazzi ehätti paikalle, kun kaksikko oli siirtymässä jälkiruokien kimppuun. Molempien julkkujen kasvoille oli ehtinyt jo nousta asiaankuuluva pieni puna, kun illallisella oli laseista päätellen nautittu laadukasta punaviiniä.

 

Vietteleviä katseita

Kuurnan ruokalista vaihtuu kahden viikon välein. Anteron ja Sonjan illastaessa tarjolla oli mesiangervojäätelöä talkkunamurulla ja mantelisorbettia mustikkamaidon kera. Jälkiruuat maistuvat parille varsin mainiosti. Sonja huuhteli omansa alas kuohuvalla ja Antero valitsi täyteläisemmän jälkiruokaviinin.

Antero Vartia

Jälkiruuan jälkeen kaksikko istui ravintolassa vielä ainakin tunnin. He olivat hyvin uppoutuneita toisiinsa, mutta fyysistä kosketusta heidän välillään ei huomattu. Sonja katsoi Anteroa viettelevästi parikin kertaa ja haroi samalla pitkiä, ruskeita hiuksiaan.

Antero Vartia ja Sonja Kailassaari

Pari päätyi hieman ennen yhtätoista Helsingin Punavuoren kaupunginosaan. Siellä hetken käveltyään he sujahtivat vaivihkaa Sonjan asunnon ovesta sisään.

Antero Vartia ja Sonja Kailassaari

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö, Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!