Erohuhuissa vellova Antti Tuisku muutti Viljo-koiransa kanssa Lappiin – salarakas jäi parin hulppeaan hirsilinnaan etelään!

Uutiset | 16.01.2021 09:02

Suomen poptaivaan kirkkaimpiin tähtiin lukeutuva laulaja Antti Tuisku, 36, muutti vuonna 2016 vielä rakenteilla olleeseen hirsitaloon yhdessä salatun rakkaansa kanssa.

Alle tunnin matkan päässä Helsingistä sijaitsevalla työmaalla nähtiin rakastunut ja touhukas pari: Antti ja salarakas iskivät omin käsin hirsiperustuksia paikalleen.

Pari vuotta sitten pariskunta sai viimeisteltyä yhteisen kodin, kun jyrkän rinnetontin maisemointi vihdoinkin valmistui.

antti

Auvoisaa yhteiseloa ei kuitenkaan kestänyt pitkään, sillä Antti jäi kesäkuussa 2018 tauolle ja muutti Espanjaan.

Espanjasta paluun jälkeen kaksikko asui vielä tovin yhdessä, mutta nyt Antin parisuhde on jälleen joutunut erohuhujen kohteeksi.

Syykin on selvä: Antti kertoi joulukuussa muuttaneensa Viljo-koiransa kanssa synnyinseudulleen Rovaniemelle.

Seiskan tekemän selvityksen mukaan Antin rakas ei muuttanut popparin mukana vaan asuu nyt yksin parin hulppeassa hirsilinnassa. Rakas jatkaa myös yhä työssään musiikkialalla.

Antti on julkaissut sosiaalisessa mediassa useita kuvia, joissa hän ulkoilee suloisen Viljo-ystävänsä kanssa.

Tää mun feed on täynnä näitä samanlaisia kuvia. Mutta minkäs teet, jos tämä on just se mikä mut tekee onnelliseksi, Antti kirjoitti taannoin Instagram-tilillään.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku)

Intohimona hiihto

Kovana urheilijana tunnettu Antti on hiihtomiehiä, joten etelän lumettomat talvet ovat varmasti ahdistaneet laulajaa.

Instagramin mukaan artisti vetelee suksilla päivittäin kymmenien kilometrien pituisia hikilenkkejä. Treenikavereihin kuuluu muun muassa mestarimaastohiihtäjä Krista Pärmäkoski.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku)

Antin vuokra-asunnon sijainti on kuitenkin mitä mainioin, sillä Antin vanhemmat asuvat Ilta-Sanomien mukaan vain 300 metrin päässä laulajasta.

Lue myös: Oho! Antti Tuisku yllättää kirjailijana: kirjoitti koronakaranteenissa esikoisteoksensa - "Auttanut henkisesti jaksamaan"

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!