Hyppää pääsisältöön
tuomas enbuske ja salli

Ero? Tuomas Enbuske poisti somekuvat Salli-kihlatustaan kuin koko suhde olisi haihtunut ilmaan - IL: kaikki viittaukset kosintaan poistettu!

Iltalehti uutisoi ensimmäisenä, että mediapersoona Tuomas Enbusken Instagram-tilillä on tapahtunut valokuvakato. Tuomas on poistanut lähes jokaisen hänen ja Salli-kihlattunsa yhteiskuvat. 

Huhtikuussa Tuomas kosi Sallia kolumnissa, jossa hän kertoi parisuhteen alusta, sen riidoista ja rakkaudesta. Myöhemmin Salli vahvisti vastanneensa kosintaan myöntävästi. Nyt Tuomas on kuitenkin poistanut Instagram-tililtään myös kaikki viittaukset kosintaan. 

Lue lisää: Tuomas Enbuske kosii Sarian-rakastaan Iltalehden kolumnissa: "Jos et suostu...."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When my ex dies. 📸: @levinomer

Henkilön Salli (@sarianantila) jakama julkaisu

Erikoisen tilanteesta tekee se, että Sallin Insatgram-tili näyttää olevan entisellään. Kohokohdissa on esimerkiksi kansio nimeltä Rakkaus, joka sisältää hauskoja videoita Sallin ja Tuomaksen kokkaushetkestä. Feedistä löytyy myös parin yhteiskuvia. 

Oudot päivitykset

23. toukokuuta Salli on julkaissut valkokuvan itsestään. Kuvatekstissä lukee: Kun exäni kuolee. 

3. kesäkuuta julkaistun valokuvan yhteydessä puolestaan lukee: Tunnen itseni söpöksi. Saatan pilata elämäsi tosin myöhemmin. 

Lue lisää: Tuomas Enbuske ja Sarian-rakas matkustelevat ja tekevät hassuja somevideoita: "Rakastan Instagramia!"

Nähtäväksi jää onko pari eronnut vai onko kyseessä mahdollisesti vain hetkellinen välirikko. On myös mahdollista, että Tuomas on syystä tai toisesta halunnut siivota Instagram-tililtään viitteet yksityiselämästään.  Tai sitten kyseessä on mediapersoonan mediatemppu! 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Mariama Bah
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!