fbq
Uutiset
26.04.2019 16:52
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Pasi Murto
Tuomas Enbuske ja Salli
Tuomas Enbuske kosii Sarian-rakastaan Iltalehden kolumnissa: "Jos et suostu...."
Uutiset
26.04.2019 16:52
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Pasi Murto

Mediapersoona Tuomas Enbuske kosii naisystäväänsä Sarian Antilaa Iltalehden kolumnissa.

Tuomas kirjoitti heidän ensikohtaamisestaan ja siitä, kuinka nainen sai hänen jalkansa veteliksi. Tuomas suorastaan jumaloi rakastaan.

Minut hän saa tuntemaan maailman kiinnostavimmaksi, kuumimmaksi ja seksikkäimmäksi olennoksi. Hän kehuu ulkonäköäni ja tyyliäni päivittäin. Ja näen, että se tulee sydämestä. Jos hänellä kaikesta huolimatta sellainen on. Salli kuuntelee minua, mutta ei koskaan mielistele. Inhoan mielistelyä. En sillä, ettenkö haluaisi kuulla olevani mahtava. Mutta kun mielistely ei ole totta, Tuoman kirjoitti.

Lue myös: Tuomas Enbuske ja Sarian-rakas matkustelevat ja tekevät hassuja somevideoita: "Rakastan Instagramia!"

Hän myös hehkutti pariskunnan seksielämää.

- En tiennyt miehen edes voivani saavan tällaisia orgasmeja, joita nykyään saan. Tai sitten ne ovat aivoinfarkteja. Synkkinä aikoina olen avautunut parisuhteestamme ja Sallin hulluudesta terapeutilleni. Näiden keskustelujen jälkeen uskon, että terapeuttinikin haluaisi panna Sallia.

Lopuksi Tuomas esitti Sallille tärkeän kysymyksen.

- Siksipä teen Salli sinulle vielä törkeämmän tempun. Kosin sinua tässä. Tuletko vaimokseni? Enkä halua avioehtoa, sillä erossamme sukunne mökki jää minulle. Ja itse siirsin eilen sijoitukseni Luxemburgiin. Jos et suostu, alan tehtailla sinusta perättömiä lastensuojeluilmoituksia ja vuodan nakukuvasi nettiin.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »