fbq
Uutiset
28.05.2018 22:04
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto
Danny & Erika Vikman.
Suuri yleisö mylvähti yllätyssuhteesta – Danny ja Erika Vikman vastaavat palauteryöppyyn: Emme tunne syyllisyyttä rakkaudestamme!
Uutiset
28.05.2018 22:04
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto

Ilta-aurinko syleilee Helsingin Linnanmäen huvipuiston laitteita. Toukokuu on niin lämmin, että huvitteluväkeä on vielä paikalla paljon.

Seiskan kuvattavana poseeraavat Danny ja Erika Vikman keräävät runsaasti katseita, mutta kukaan ei katso paheksuvasti. Huomio vaikuttaa olevan pelkästään positiivista - ainakin päätellen kaikista niistä uteliaista, jotka mielivät yhteiskuvaan yhden Suomen seuratuimman pariskunnan kanssa.

Lue myös: Danny ja Erika Vikman tunnustavat avoimesti: Eivät kuule hääkellojen soivan – ”Emme pysty rakentamaan yhteistä tulevaisuutta!”

Toisin oli vielä pari vuotta sitten, kun Seiska paljasti Dannyn ja Erikan seurustelevan. Uutinen nostatti tuolloin pienoisen myrskyn, eikä vähiten kyyhkyläisten yli 50 vuoden ikäeron vuoksi.

Pariskunta itse ei ole kuitenkaan koskaan tuntenut pätkääkään syyllisyyttä yhteisestä taipaleestaan. Päinvastoin, Danny, 75, ja Erika, 25, ymmärtävät nauttia ja osaavat arvostaa niitä hetkiä, jotka saavat viettää toistensa seurassa.

Danny & Erika Vikman.

Nyt he hymähtelevät, että suuren yleisön mielipide oli aikoinaan etukäteen arvattavissa.

– Tiesimme silloin saavamme karmean palauteryöpyn ikäerostamme. Silloin päätimme, että elämme vain päivän kerrallaan. Ja niin olemme tehneet jo yli 800 päivää, Danny myhäilee.

Tuoreimmasta Seiskasta kaksikosta löytyy kattava parisuhdehaastattelu, jossa sekä Danny että Erika kertovat varsin avoimesti suhteensa nykytilasta.

– On fakta, ettemme pysty rakentamaan mitään yhteistä tulevaisuutta, Erika pamauttaa lehtemme sivuilla.

– Voimme vain elää hetkessä ja katsella joka päivä, onko tämä vielä ok. Toistaiseksi se on sopinut meille.

Lue Erikan ja Dannyn avoin parisuhdehaastattelu kokonaisuudessaan torstaina ilmestyneestä Seiskasta!