Vain Seiskassa!

Danny, 74, ja Erika Vikman, 24, muuttivat yhteen: kesäavoliitto!

Uutiset | 21.06.2017 06:35

Asfaltoidun mökkitien päässä tulee ensimmäinen vihje siitä, ettei olla tulossa ihan mille tahansa mökkitontille. Kaksi massiivista leijonapatsasta reunustaa valtavaa porttia, jossa komeilee tervetuloteksti neljällä kielellä.

Portin jälkeen tie viettää alas ja paljastaa mahtavan pihapiirin. Peräti 2,5 hehtaarin merenrantatontilla Raumalla on pää- ja saunarakennuksen lisäksi iso autotalli, täysikokoinen tenniskenttä, parikin laituria sekä kaunis ranta.

Hulppea kesähuvila on omistajansa näköinen. On vain sopivaa, että täällä kesäänsä viettää mies, joka aikoinaan toi showkulttuurin Suomeen.

– Lämpimästi tervetuloa, toivottaa musiikkineuvos Danny eli Ilkka Lipsanen Seiskalle. Kädenpuristus on luja, ja hän katsoo kätellessään suoraan silmiin.

Erika ihastui heti

Jo entuudestaan upea mökkitontti muuttuu vielä kauniimmaksi, kun paikalle saapuu Erika Vikman. Dannyn naisystävä ja hallitseva tangokuningatar suorastaan sädehtii auringonpaisteessa.

Seiska on körötellyt länsirannikolle kreivin aikaan, sillä Erika ja Danny ovat vastikään perustaneet paikalle oman kesätukikohtansa.

– Vierailin täällä ensimmäisen kerran syksyllä 2015, mutta vasta vuosi sitten näin tämän kesäloistossa. Silloin ajattelin, että vau, ei paha! Erika kertoo.

Nyt hän on tuonut kimpsunsa ja kampsunsa Dannyn mökille koko suveksi.

Katso kuvat Dannyn ja Erikan lomaparatiisista tuoreesta Seiskasta!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!