fbq
Uutiset
01.09.2019 17:09
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Eva-Liisa Örupold
Niko Saarinen
Entinen Big Brother -tähti Niko Saarinen haaveilee töistä kameran toisella puolella – ”Käykö minulle kuin Rakel Liekille?”
Uutiset
01.09.2019 17:09
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Eva-Liisa Örupold

Viime vuosikymmenellä Big Brotherista julkisuuteen ponnahtanut Niko Saarinen, 32, on tätä nykyä erittäin suosittu sometähti. Nikolla on Instagramissa 68 000 seuraajaa ja Snapchatissa seuraajia on yli 100 000.

Nikon arkipäiviä ja villejä bileiltoja seuraa siis enemmän ihmisiä kuin osaa televisio-ohjelmista.

– Saan nykyään hirveästi enemmän positiivisia viestejä kuin aiemmin. Olenko pelannut korttini liian hyvin, ja minusta tulee asiallinen? Käykö minulle kuin Rakel Liekille: pornoleffasta Ylelle? Istunko kohta jossain lukemassa uutisia? Niko pohtii ja nauraa taas.

Lue lisää: Big Brotherista julkisuuteen noussut Niko Saarinen on nykyään kiireinen sometähti: ”Ihmiset ajattelevat, etten tee mitään ja saan kaiken ilmaiseksi!”

Taas mukana tosi-tv:ssä

Parhaillaan Niko kuvaa Farmi-ohjelmaa, joka nähdään Nelosella ensi vuonna. Tosi-tv:ssä taajaan esiintyneen räväkän suupaltin tulevaisuudenkin suunnitelmat ovat mediamaailmassa.

– Olen nähnyt niin monta tuotantoa, että minulla on pieni kipinä kameran toiselle puolelle. Haluaisin ehkä kokeilla käsikirjoittamista tai tuottamista. Minulla olisi paljon annettavaa!

Tänä syksynä Niko seuraa myös Big Brotheria entistä tarkemmin, sillä hän on Seiskan Big Brother -vloggaaja. Nikon BB Valvomo -vlogi alkaa osoitteessa Seiska.fi heti ensi maanantaina.

Lue lisää: Niko Saarisesta Seiskan Big Brother -vloggaaja - kaipaa taloon kohuasukkaita: "Toivottavasti saadaan sellaisia skandaaleja, joita minäkin aiheutin!"

Nikon somevideoita katsoo enemmän ihmisiä kuin useita televisiosarjoja.
Nikon somevideoita katsoo enemmän ihmisiä kuin useita televisiosarjoja.

Sanavalmis mies tekee lisäksi juontokeikkoja, omaa podcast-sarjaa ja tienaa monien julkkisten tavoin sosiaalisella medialla.

– Kesällä huomasin tekeväni töitä seitsemän päivää viikossa. Ihmiset kuitenkin ajattelevat, etten tee mitään, vaan saan kaiken ilmaiseksi.

– Some on yksi työvälineistäni, ja se kulkee mukanani aina.

Lue myös: Niko Saarinen on nähty kolme kertaa Big Brotherissa: heitti viinilasin ja sai raivarit kohteliaisuudesta - muistatko kohut?

Tilaa Seiskan uutiskirje! »