Big Brotherista julkisuuteen noussut Niko Saarinen on nykyään kiireinen sometähti: ”Ihmiset ajattelevat, etten tee mitään ja saan kaiken ilmaiseksi!”

Uutiset | 30.08.2019 18:04

Niko Saarinen, 32, työskenteli Lidlin apulaismyymäläpäällikkönä, kun hän ensimmäisen kerran asteli Big Brother -taloon vuonna 2008. Tuolloin 21-vuotias Niko oli täysin tietämätön julkisuusruletista, joka odotti häntä ensimmäisen BB-visiitin jälkeen.

– Jos joku olisi minulle silloin sanonut, että istun vuonna 2019 antamassa Seiskan toimituksessa haastattelua, niin olisinko lähtenyt BB-taloon? En välttämättä, Niko nauraa.

Tänä vuonna Niko seuraa Big Brotheria entistä tarkemmin, sillä hän on Seiskan Big Brother -vloggaaja. Nikon BB Valvomo -vlogi alkaa osoitteessa Seiska.fi heti ensi maanantaina.

Lue lisää: Niko Saarisesta Seiskan Big Brother -vloggaaja - kaipaa taloon kohuasukkaita: "Toivottavasti saadaan sellaisia skandaaleja, joita minäkin aiheutin!"

Niko Saarinen
Maanantaina 2.9. alkavassa BB Valvomo -vlogissa Niko ruotii ohjelman kuumimmat käänteet.

Tienaan somella

Nikolla on nykyään sata rautaa tulessa, joista hän ansaitsee elantonsa. Sanavalmis mies tekee juontokeikkoja, omaa podcast-sarjaa ja tienaa monien julkkisten tavoin myös sosiaalisella medialla.

– Kesällä huomasin tekeväni töitä seitsemän päivää viikossa. Ihmiset kuitenkin ajattelevat, etten tee mitään, vaan saan kaiken ilmaiseksi.

Lue lisää: Niko Saarista kohtasi suuri suru - rakas pappa nukkui pois: Anteeksi, että suljin teidät ulos mun elämästä julkisuuden ekoilla askelilla

Nikolla on Instagramissa 68 000 seuraajaa ja Snapchatissa seuraajia on yli 100 000.

– Some on yksi työvälineistäni, ja se kulkee mukanani aina.

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Eva-Liisa Örupold
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!