Maria Veitola ei ymmärrä itseensä kohdistuvaa kritiikkiä.

Eivätkö naiset saa tehdä työtään vapaasti? Haastateltavien kiusaamisesta kritisoitu Maria Veitola tyrmistyi saamastaan kritiikistä: "Miksi juuri minusta yritetään leipoa kusipäätä?"

Uutiset | 16.11.2018 13:58

Maria Veitolan, 45, värikäs persoona pääsee valloilleen jälleen keväällä, kun Yökylässä Maria Veitola- ja Tähdet tähdet -ohjelmat jatkuvat Maikkarilla.

– Olen tosi onnellinen, kun pääsen tekemään lempiohjelmiani, hän iloitsee Seiskalle.

Varsinkin Yökylät ovat Marian mieleen, sillä ohjelma avaa haastateltavistaan uusia puolia.

– He yllättävät minut joka kerta. Olen aina, että ai, oletkin oikeasti tällainen!

Lue myös: Maria Veitolan vierailu Laura Huhtasaaren luona aiheutti someraivon: juontaja julkaisi pilkkakuvan ja näpäytti kunnolla takaisin - katso!

Marian kahdet kasvot

Syksyn mittaan monet tv-katsojat ovat pohtineet, millainen Maria itse mahtaa olla oikeasti.

Siinä missä Yökylässä-ohjelmassa Mariaa on kehuttu empaattisuudesta ja kyvystä kuunnella, Enbuske, Veitola & Salmisessa on nähty täysi toisenlainen haastattelija. Häntä on syytetty ylimielisyydestä, haastateltavien suoranaisesta kiusaamisesta ja jopa ansojen virittämisestä ohjelman vieraille.

Lue myös: Maria Veitolan tiukat kysymykset Sara Siepille EVS:n suorassa lähetyksessä suututtivat katsojat - juontaja puolustelee itseään somessa: ”En ymmärrä ollenkaan”

– Minusta on tosi kiinnostavaa, että esiinnymme EVS:ssä Tuomaksen ja Roopen kanssa tasavertaisesti, mutta silti minä olen se, jota syytetään kiusaamisesta, ahdistelemisesta ja v***lusta. En lue Salmisesta tai Enbuskesta sellaisia otsikoita, Maria näpäyttää.

Maria on järkyttynyt EVS-ohjelmassa saamastaan murskapalautteesta. – En ole kiusaaja. Olen kunnianhimoinen, hyvä toimittaja. Olen avoin, suora, lämmin ja empaattinen ihminen, hän vakuuttaa.
Maria on järkyttynyt EVS-ohjelmassa saamastaan murskapalautteesta. – En ole kiusaaja. Olen kunnianhimoinen, hyvä toimittaja. Olen avoin, suora, lämmin ja empaattinen ihminen, hän vakuuttaa.

Kyse naisjahdista?

Maria kertoo seuranneensa tilannetta hämmentyneenä.

– Miksi juuri minusta yritetään leipoa kusipäätä? hän kysyy suoraan.

Suorasukainen tv-persoona kokee tilanteen epäreiluksi.

– Totta kai se on epäreilua, mutta se on myös tyypillistä. Sehän on sitä samaa tarinaa, jota vahvoista, voimakkaista ja suorista naisista on kirjoitettu kautta historian. Seuraavaksi sytytetään varmaan joku rovio, ja minut voidaan heittää sinne noitana, Maria manaa.

Lue myös: Maria Veitolan kysymys häkellytti Krista Kososen täysin – Kristalta hämmentynyt vastaus: ”Mitä yhtäkkiä tapahtui?”

– Ilmeisesti naisten ei vain kuulu tehdä työtään vapaasti ja avoimesti, hän jatkaa.

Koet kritiikin johtuvan siitä, että olet nainen, etkä siitä, että olisit todellisuudessa toiminut kritiikin arvoisesti?

– Juuri niin, totta kai. Sehän on itsestään selvää.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Timo Korhonen ja MTV
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!