Hyppää pääsisältöön
Vain Seiskassa!
Jenny Helneius

Ei ole todellista! Bachelorette Suomen Jenny, 35, lemppasi Joonansa lähes välittömästi – karu totuus iski vasten kasvoja: ”Eihän sellaista jaksa katsella pitkään”

Koko syksyn kestänyt arvuuttelu Bachelorette Suomen parissa päättyi tänään maanantaina (3.12.) esitettyyn finaalijaksoon. Sen huipennukseksi joensuulainen Joona, 27, valloitti Jenny Heleniuksen sydämen ja tamperelainen Leo, 23, sai tyytyä kakkossijaan.

Lue myös: Bachelorette Suomessa jättiyllätys! Jenny valitsi miehensä ja puhuu nyt suunsa puhtaaksi – tämän vuoksi ennakkosuosikki jäi nuolemaan näppejään: ”Silloin tajusin, että…”

Ikävä kyllä hääkellojen ei kannata odottaa soivan. Heti Livillä nähdyn finaalijakson jälkeen nähtiin nimittäin niin sanottu tilintekojakso, jossa selvisi, ettei Jennyn ja Joonan onni sittenkään kestänyt.

– Tajusin jo Turkissa heti finaalin jälkeen, ettei Joona ehkä sittenkään olisi minua varten. Viimeistään kotimatkalla Suomeen ymmärsin, että ei, tämä ei vain toimi, Jenny kertoo Seiskalle.

Huhhuh, nyt on kuumaa! Ohjelman aikana Jennyn ja Joonan välillä skipinät sinkoilivat siihen malliin, että palokuntakin meinattiin kutsua paikalle.
Huhhuh, nyt on kuumaa! Ohjelman aikana Jennyn ja Joonan välillä skipinät sinkoilivat siihen malliin, että palokuntakin meinattiin kutsua paikalle.

 

"Nautimme eri asioista"

Tieto on sikäli yllättävä, että ohjelman perusteella kaksikon välillä tuntui kipinöineen aidosti. Jenny myöntää kyllä pitäneensä sympaattisesta Joonasta, mutta jokin ei vain klikannut.

– Nautimme Joonan kanssa eri asioista. Ja vaikka me molemmat tykkäämme matkustelusta ja seikkailuista, sellainen ei kuitenkaan kanna pidemmän päälle. Pitää olla muutakin yhteistä kuin vain harrastukset, koska eiväthän ne ole sitä yhteistä arkea.

Sympaattinen Joensuun mies Joona yritti aivan kaikkensa, mutta se ei lopulta Jennylle riittänyt.
Sympaattinen Joensuun mies Joona yritti aivan kaikkensa, mutta se ei lopulta Jennylle riittänyt.

 

"Joona alkoi ärsyttää"

Jenny kehui tv-kameroille erityisesti Joonan huumoritajua. Nyt hän nyökkäilee Seiskalle kaksikolla olleen kyllä poikkuksellisen hauskaa yhdessä, mutta sitten yhteinen huumorikin alkoi tökkiä. Sen Jenny huomasi treffaillessaan Joonaa sekä Helsingissä että Joensuussa.

– Olemme vain niin erilaisia. Se mikä Joonan mielestä on hauskaa, niin minä olen vain, että ööö… No ei kyllä ole!

– Jos minulla on vain koko ajan ärsyyntynyt olo toisen seurassa, niin eihän sellaista jaksa katsella pitkään. Tajusin varsin pian, ettei minulla vain ollut tarpeeksi syvää ihastusta häntä kohtaan.

Seiska haastatteli myös Joonaa, jolla oli hyvin erilaiset tunnelmat. Lue koko juttu täältä.

Lue lisää Jennyn fiiliksiä poikkeuksellisesti keskiviikkona ilmestyvästä Seiskasta!
 


Teksti:
Eetu Ampuja
Kuvat:
Nelonen / Liv

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!